sarkat5 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4092

jackson megítélésében egyetértek, szörnyűt produkált... és benne egyelőre a lehetősége sem látszik annak, hogy tudna valamit... :-(

radovic ügyében nem értek egyet tigrissel. ma egyáltalán nem volt rossz! olyan labdákat adott például, hogy öröm volt nézni, szedett lepattanókat és rá is mert dobni, be is mert törni. rengeteget faultolták, aminek zömét nem fújták be, be voltak közben iszonyú nagy ütések is... (pálla, benczúr hmmmmmmmm!)

akinek én elsőként hoznék próbajátékost a helyére (vagy nem is kéne próba, mert nála egy utcán összeszedett, kaposvári szintű streetballos is hasznosabb...), az természetesen brown. nagyon keveset játszott ma szerencsére, de akkor mintha ott sem lett volna. csak azon csodálkoztam, hogy nem negatív ibm-et (vagy value-t) teljesített.

egyébként összességében, meg a dobószázalékunkat leszámítva én pozitívan csalódtam ma. ha kettes posztra lenne egy jó játékosunk (spivey szintű), akkor bármi lehetne, mert a paksinál nagyon erősebb keretekkel nem nagyon futhatunk össze.