LTP944 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 1395

Gyurma! Mint említettem, jó fotós vagyok:)

Az első ülések hátlapjának elején a textil el volt több helyen szakadva, és amióta megvettem, a vezetőülésen pl. már egy kb. 30cm x 20cm nagyságú lyuk keletkezett, ahol csak a szivacs látszik. A lyukat tehát már összevarrni sem lehet, mert az anyag eltünt a szakadás mentén (a kora miatt egyszerűen "elfogyott") :((( Valóban megtehetném, hogy csak az ülőrész textiljét cseréltetem ki, de ha én nekiállok valaminek, akkor nem szeretek félmunkát végezni, és szerencsére meg is engedhetem magamnak (erről a család többi tagjának persze más a véleménye).

A kormányom szintén kritikán aluli állapotban van, amit a fényképen megint nem lehet kivenni, de igaz.

Természetesen ha valakinek kell, és eljön érte, valamilyen jelképes összegért megkapja a teljesen jó hátsó ülés huzatot illetve az első ülését is, amiben a textilt le kell cserélni. A szőnyeget valószínűleg nem fogom kidobni, mivel az nem gázos.

De eltértünk a tárgytól: Itt többen mondtak 300 vagy az alatti árat (Szepi, Nico...) - a közhiedelemmel ellentétben én sem dobok ki szívesen 400ezret ugyanazért, amit 300ezerért is meg lehet csináltatni. Az ismételt kérés tehát: mondjatok légyszi jó és olcsó bőrösöket (lehetőleg email címet vagy telefonszámot is adjatok meg!)

Köszi!

Előzmény: GYURMA 944 (1393)