blackrat Creative Commons License 2007.10.19 0 0 1555

Hát igen, én is tudom! :D De azért jobb mint a semmi. Ha nincs ló, jó a szamár is nem? :) És öcsémmel azért egész jól elvagyunk, persze van hogy összekapunk a játékon, de még mindig jobb vele játszani mint bátyjámmal.. Aztán majd úgyis lesz nekem is! :P :D

Jó az a rugó! :P A lock picket tényleg nem egyszerű fejlesztgetni. Olyan mint Lakeshire-ben van, olyan nincs sehol máshol, de rá lehet bukkanni elvétve néhány ládára több helyen is. Meg a másik jó módja, tényleg a kizsebelés! Én vanamikor minden egyes humanoidot kizsebeltem. Még egy kis zsé is esik tőlük, meg néha doboz amit ki lehet így nyitni, de valamikor még healing poti is esik! Nagyobbacska szinten a kedvenc kizsebelő helyem az a vár volt ahol egy csomó elit izé van Arati-ban. Arrafele elég jól esenek a cuccok. De STV-ben is sok ilyen ládát lehet lopkodni, de én még azokat nem tudom kinyitni, szal rendesen kell még nekem is fejesztgetnem. Nem egyszerű, és eléggé időigényes munka, de megéri! :) A méregkeverős questet már nem is tudom ki adja és hol.. :S De azt is csak egy bizonyos szint után. Most hányas vagy?

Előzmény: Dorinesz (1552)