Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.10.18 0 0 4039
Nem kérkedek. Egyszerűen tény, hogy van. Az ÚR azért adta, és ki vagyok én, hogy vitatkozzam Vele?
A húsevés nem fertelmesség. A te beszéded fertelmesség, hogy hozzá teszel az Igéhez. Az Örökkévaló felhatalmazta Noét (és rajta keresztől minden leszármazottját), hogy bármiféle húst megehet, ami mozog. Csigát, denevért, fókát, kukacot, tetvet, tevét, halat, megsatöbbi. Ha te magadra egy szűkebb törvényt húzol, az a te dolgod. Felőlem te ehetsz akár napfényt is, csak ne hivatkozz Istenre.

Az angol nyelvű sormintára pedig nem reagálok, mert nem értem. Viszont ha engem a borlobbi fertőzőtt meg, akkor téged a zöldség, és a mustlobbi.

Jut eszembe: A topic címében egy kérdés van. Kérdezni akkor szok az ember, ha érdekli valami. Márpedig, ha kérdezel, akkor viseld el, hogy esetleg nemszereted válaszok is születhetnek. Ha nem érdekel mások nézete, hanem saját tanításaidat akarod az emberekre vetni, akkor inkább valami más formát javasolok.
Vagy pedig irasd be a modikkal a topicnyitóba, hogy kizárólag Tafkoista válaszok érdekelnek.

b
Előzmény: Tafkó Birgut (3999)