Adam18
2007.10.18
|
|
0 0
263
|
Hali! Na, az jó, legalább van mégegy cochinod. :) Én meg kezdek egyre biztosabb lenni abba, hogy az a két kendermagos csibe cochin lesz. Már nagyobbak, mint a képeken látszik, az egyik kakas, a másik tyúk és a lábuk már jóval tollasabb, szóval ténleg cochinosan néznek ki. ;) Majd csinálok róluk képeket. :) Nekem most ilyen porcelán színű japán tyúkból 5 db van+egy kakas. Még egyet akarok megszerezni a közelben lévő tanyáról, sztem cserélni fogok. :) 2 házi X japán keverék tyúkot ajánlok majd fel azért a tyúkért a tulajnak.(amúgy jó ismerősöm, szóval nem lesz gond, csak legyen meg még az a tyúk, mert már rég jártam ott) Gondolom nincs képed arról a pettyes tyúkról. Nem? Nem örültem, hogy a fürj ilyen hamar elpusztult, talán a hideg és a fürjkakas egynapos szigora miatt volt. :( Szerencsére vadszínben könnyű találni a börzén, mert múltkor legalább 7 börzét végigjártam, mire találtam a fehér fürjkakasom mellé egy fehér tyúkot. Ez a fürj most 700 Ft-omba került. :( Várom a képeket! Üdv. ;-) |
Előzmény: Balázscochin (262)
|
|