d.ildiko Creative Commons License 2007.10.18 0 0 3119

Sziasztok Lányok!

Zorro kutyus halála óta nem jártam itt, nagyon hiányzik a "kicsikém"!

Párom és a család unszolására kinéztünk egy hasonló kutyust, csak az kislány. Mindjárt mutizok Róla képet, de még nagyon picike, december elején hozhatnánk el, szép karácsonyi ajándék lenne!

Sajnos még mindig nem értem utol magam a visszaolvasásban...

Klári, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Persze én is irigykedem a meleg+napsütés+tenger miatt!:-) Kicsi Melinaki nagyon édes a kisautójában!

Kutyik jól vannak? és hogyan viselkednek a pici lánnyal? Látom, nem bírtad ki, h. ne vegyél újabb táskát a gyűjteményedbe:-))) Képeket várjuk!

Nagyon finom ételeket készítettetek, mindig sóvárogva nézem a képeket:o))

Csipegetnék most mindenből! A sült lazacból, a mákos gubából, a rakott krumpliból, az őszi lepényből, a serpenyős kápiból, a fejtett bablevesből...és még sorolhatnám:-)

Kriszti, édesek a kutyik! Gratula a kerti zöldségekhez!

Andi, sajnálom, ami a kiskutyival történt!:-( Szép a lányod a szalagavatói ruhában! Először én is azt hittem, hogy menyasszonyi ruha:o))

Lili, csodásak a kaják, nagyon ügyes vagy! Szívesen lennék a vendéged!:o))

Tegnap voltunk dokinál, légcsőgyulladásom van, örülök, hogy élek, csak gyors ételeket tudok csinálni!

Rolika szerencsére jól van, most éppen kapcsolgatja az éjjeli lámpát:-) Jön a felső foga, ezért még mindig felkel hajnalban és odarafkózza magát mellém:o)

A hétvégén ünnepeltük párom szülinapját (okt.12.), sütögettünk a barátoknál. Lehet, h. ott fáztam meg, tök jó idő volt és én sokáig csak egy rövidujjúban voltam:-((