Dorinesz Creative Commons License 2007.10.18 0 0 1552

Na hát így nem lehet játszani! :-DD Én megőrülnék, ha nem ülhetnék oda játszani, amikor csak akarok. Tegnap is apám szétszedte öcsém íróasztalát, merthogy kell neki az asztallap, meg a fiókok, mert akar csinálni egy másikat. És hát le kellett onnan pakolni a cuccokat, és véletlenül kihúzta a modemből az internetet. És leültem a géphez, hogy na most akkor majd jót játszok, erre meg nem volt internet. Azt hittem egy pillanatig, hogy sikító frászt kapok, merthogy nem tudtam, hogy miért nincs internet. Mert ha azért nincs, mert bekrepált a gépem, akkor az elég ciki. De aztán kiderült, hogy nem a gépemmel van gáz, hanem ki van húzva a net. Na akkor megnyugodtam félig, de elkezdtem izélgetni öcsémet, hogy rakja már össze. :-D Aztán megoldódott.

A múltkor előszedtem a rugómat egy kis nosztalgiára. Egész jól gyepáltam, és tényleg jó dolgokat lehet vele megcsinálni. Csak azt nem tudom, hogy a zárnyitást hogyan tudnám fejleszteni, meg azt sem, hogy azt a méregkeverős kvesztet ki adja oda. Mert voltam az SL:7-ben, és ott nem adta oda senki. A lakeshire-es doboznyitós kvesztet megcsináltam, és már olyan 70 körüli a skillem. De wetlandsban nem tudtam dobozt nyitni. És hát ez azért lenne jó, mert van southshore környékén az a farkasemberes insta, és vannak ott lezárt dobozok, amikből jó cuccokat lehetne kiszedni, és mondta a haver, hogy menjünk le oda egyszer, merthogy az ő sámánjának kellene onnan cucc, és nem dobták sehol, és gondoltuk, hogy akkor a csukott ládákban vannak benne. Csak ha szar a skillem doboz nyitásból, akkor nem biztos, hogy meg tudjuk csinálni. Szal valahol fejleszteni kéne. Mert aszongya a gildhaver, hogy lakeshire-nél lévő tóban is vannak ilyen zárt dobozok, amiket ki lehet nyitogatni. Csakhát az meg tele van murlokokkal azokat meg utálom. Meg elit dinókkal. Meg hogy zsebeljem ki az áldozataimat, mert akkor is szoktak dobozt dobni, és azzal is tudom a skillemet fejleszteni.

Előzmény: blackrat (1549)