flixotide Creative Commons License 2007.10.17 0 0 3104

sziasztok lányok!

Na,már jobban vagyok,Martin már óviba ment,de apát is megfertőztük!Mindjárt mennem kell délutános vagyok ,és annyi minden összejött,logopédusnál voltunk,fogorvos stb,rászántam magam az éves nőgyógy.szűrésre is,na meg ilyenek,gyerekeknek csizma és kabát vásárlás,mindent kinőnek hál istennek!:)

Köszönöm a recepteket,Hebike és Andi neked is ,na meg mindenkinek nagyon finomakat főztetek!Megcsináltam a sajtot Andi,jól sikerűlt ,köszike,és jobbulást kutyusodnak,na meg neked a lábad miatt,nagyon szép hollókő szép helyeken voltatok!Szép a lánykád a ruhában ,nem csoda ha elérzékenyűlsz!:)

Klári:Neked jó utat,vigyázzatok magatokra ,kis autós csajszi,édes a kis fogaival,várom az autódról a képet!:)Andi:Neked mikor lesz meg az autó?

Erika:Puszi nektek,jó ez a karácsonyi filling már itt,és ezer köszönet a pisztrángért mert ezt terveztem egynek karira,de a fűszervajat hogy keressem,hogy van csomizva??

Vicuska:szépek a táskák,Krisz a tieid is mindenkié nagyon tetszik!Finomakat főztetek!rágica:Üdv neked ,mi zújs?Alettina,Zitus mindenkinek szép napot és jó főzőcskézést,jelentem nem főztem,de gófrit sütöttem a hétvégén,mama besegített!Most szombaton suli,a 23-a miatt,meg jővőhéten is az elseje miatt!temetőket kezdünk járni lassan,mert pont 1-jén megközelíthettetlenek a temetők!:(Puszi!Ja,és holnaptól Vani a Südi Iringó tánciskolájába fog járni,megnéztünk egy órát a kislányok a cha-cha-chát tanulták!:)Édesek voltak,na majd meglátjuk!Mennem kell a 12h busszal !Sajna,útálom!Szép napot és jelentkezem!:)