Igen érzésből ítéltem meg ezeket a játékosokat, de szerintem aki már sok kosárlabdát látott az ugyanezt érzi.
Henderson állati szimpatikus, nagyon hajtós gyerek, akinek fizikai paraméterei, és technikai képzettségi szintje nem engedik, hogy igazán kiemelkedjen a magyar bajnokságból. Eddigi statjait ismerve élete legjobb formájában van, Még soha nem kosarazott ilyen eredményesen. Tény hogy a 4 külföldi közül eddig ő teljesített legjobban.
Akkor kell elküldeni, ha tényleg sokkal jobb az, akit a helyére hoztunk.
Radovics ezzel szemben állati képzett, és magas játékintelligenciával rendelkező játékos, akinek a védekezése is kiemelkedő. Viszont a dobása most nagyon nem megy be, és most láthatóan erőlködik, sokat körülményeskedik, ami az ő "gyorsaságával" elég gyenge játékot eredményez.
Ő szerintem simán csak be van görcsölve. Ha feloldódik, hozni fogja amit tud.
Persze tény, hogy semmi nem garantálja, hogy hamar elmúlik ez a görcs.
Ha nem múlik el, akkor el kell küldeni, és hozni helyette, egy igazán jót.
Brownban azt szeretem a legjobban, ahogy megdícséri a fiatalokat, ha azok valami jót csinálnak, meg állandóan bíztatja őket, meg mindig örül, ha a csapatban bárki jót csinál...
De ő maga katasztrófa. kis ember létére passzolásban, labdavezetésben szinte semmi készsége nincs.
Egyedül a 3-as tempó, amit jól tud.
Egy egy elleni védekezésben totál képzetlen: a labdás támadók egy csellel elküldik a fenébe, a labda nélküliek pedig befutkároznak mellette.
Szerintem teljesen felesleges itt tartani. Ha a perceit 15 15 arányban szétosztanánk Soós és Hanga között, egyáltalán nem gyengülne a csapat.
Nuberrel a többiekkel ellentétben én maximálisan elégedett vagyok. Elvileg ő az olcsó lgiósunk. Ha simi túlpörög, vagy nem tud megfogni valakit, akkor egy jól védekező, passz központú irányító kell, és ilyen a szabad magyarok közt nem volt.
Ő ezt kiválóan hozza.
Ezzel együtt tőlem nyugodtan el lehetne küldeni mind a 4 légióst, és hozni helyettük 2 minőségit. Olyat, aki gyors is, atletikus is, meg képzett is és intelligens is (khm Banks, khm).
Aztán ha minden marad így, akkor az is lehet, hogy megszeretjük ezeket a srácokat. De azért szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy meglepő lenne, ha ezzel a kerettel bajnokságot nyernénk.