Mi végülis 2 accounton vagyunk. Egy van öcsémnek, egy meg bratyómnak. Én álltalában öcsém accountján szoktam játszani, mert mi még egész rendesen be tudjuk osztani egymás között, de bratyóm meg egész álló nap játszik, és olyan rohadt önző, hogy soha nem enged oda, még fél órára sem! De tényleg nem könnyű.. Főleg hogy mivel bratyóm soha nem enged oda minket a gépéhez játszani, így anyu gépére vagyunk mindannyian. Anyu meg itt dolgozik a gépen, és sokszor elég sokat, aztán ha végez, akkor osszuk be a maradék időt.. Most abban reménykedek, hogy lehet hogy fogok kapni egy laptopot, legkorábban december körül ha összejön, hogy tudjak én is azon dolgozni meg minden. Aztán ha lesz rá zsém, akkor én is megveszem magamnak szépen a wow-ot, és akkor már nem lesz több akadály! :D
Hát a főzést valahogy egyik karakteremmel sem fejlesztettem. :S De a többit azért egész szépen vittem. Mondjuk azért is fejlődök mindig olyan rohadt lassan, mert hogy alapból nincs elég időm játszani, és egy csomó idő elmegy csak azzal, hogy a szakmákat meg tudományokat fejlesztgessem, és akkor még questezni is kéne.. Meg főleg az első karimmal, egy csomót mentem felfedező utakra is. Instákba meg nem is mehetek annyiszor ahányszor akarok, mert nincs rá elég időm. Ha meg lenne, akkor persze nem találok partyt. De az a tök idegesítő, hogy pont mire találnék partyt, el kell mennem a géptől, mert vagy már más jön ide (ilyenkor sokszor elhúzom az időt hogy le tudjak menni), vagy már túl késő van, és a szüleim küldenek már a csudába hogy ne pötyögjek, meg ne zúgassam a gépet, mert apu rohadt korán kel.. Szal már nagyon várom hogy legyen egy saját gépem! :P
Westfallt én is nagyon utálom! De én nem is szoktam ott questezni! :D Nekem minden karim nightelf, (na jó, van egy 9-es palám is :D) és én tök jól elvagyok ott Darkshore-on meg Ashenvale-ben úgy 22-23-as szintig, és aztán ha már elfogynak a q-k akkor megyek át úgy igazán az emberekhez. De én mindig is az elfeknél szerettem leginkább lenni, sztem a többi elég gagyi hely. Nekem legalábbis. Öcsém is sokszor átment az emberekhez amint tudott, de én általában már csak akkor ha muszáj volt, ha már elfogytak a questek! :D Tanulni átmentem már hamarabbi is, vagy ha elmentünk DM-be, de aztán visszamentem. :)