AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.16 0 0 4044
Nos én pont ezért nem szeretem ezeket az 1,2,3,4,5-ös posztok szerinti elnevezést, sokkal inkább a régi terminológiát, miszerint van irányító, bedobó, center.
Gulyás, hogy nála maradjunk nem (de más center sem) 40 perces játékosok. Mikor őt kell fogni, akkor Zé lenne az "ötös". Mondjuk a jó védekezés és a testsúly nincs mindig egyenes arányban, szal akár Jacksonról, akár Hendersonról (sőt még Dávid Geriről is) el tudom képzelni, hogy jobban meg tudja fogni Gulyást, mint Bencze.
A mondandóm lényege annyi volt, hogy Hendersonra szükség van, de ez nem feltétlen jelenti Dávid kevesebb játszatását.
Ha nincs kalsszikus "ötös" a pályán, akkor se kapunk büntetőpontokat. Pl. van két "négyes" fent, na bumm.
Vagyis rengeteg variációs lehetőség van, amibe a fiatalok sok játékideje is bőven belefér. Főleg azért, mert Soós és Dávid már nem is tartozik a fiatal kategóriába, mondhatjuk úgy, hogy rutinos játékosok.
Hanga meg akkora tehetségű és ADOTTSÁGÚ, és már most olyan dolgokat tudó spíler, akit nem szabad kihagyni, mert - el tudom képzelni - hogy már ebben a szezonban meghatározó játékosa (olyan mint Simi) lehet az Albának.
(Pl. ha teszem azt a Paks ellen 10 mp van vissza, egálnál, lehet, hogy Hangának adnám a lasztit, hogy vigye be egy-egybe, oszt vagy bedobja vagy fault.)