fefe22 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 4036

Egyetértek, hogy a légiósaink közül Brown a leginkább pótolható, hiszen amit ő eddig hozott, azt a Soós, Hanga, Nuber hármas szerintem könnyedén pótolni tudja. Ha pedig mégsem, akkor pedig biztos, hogy lehet találni EU-s "légióst", aki viszont tuti, hogy tudja.

Henderson megtartásának viszont bőven van negatív oldala is. Valószínűleg a hajtós és "fiatal" Dávid Geri például nem nagyon kerülne többet pályára, és Z-nek is kevesebb lehetőség jutna (azt mindenki döntse el magában, hogy ez a második dolog pozitív vagy negatív :D)

Én azt mondom, hogy ha az új fiú igazán kimagasló, Banks szintű játékos, akkor nyugodtan elengedhetjük Brownt is meg Hendersont is.

A három magas emberünk eddig is elfogadhatóan megoldotta a feladatot, és ha egyikük helyén javulunk, az szerintem elég. Nem kell, hogy plusszba hozzunk mégegyet.

A kis emberek mennyisége ellenben lehet, hogy nem lesz megfelelő, ha elengedjük Brown-t, és nem hozunk mezőnyt a helyére. Bár ez lehet, hogy megoldható lenne Antal Szabolcs 10-be kerülésével. (Vagy egy Gráczer leigazolásával).

Mindehhez persze az kell, hogy akkor Jackson és Borko rendszeresen, és stabilan 20 fölött dobjon.

Ebben az esetben simán megfelelő lenne ez a keret:

Z/Keller (v Szabó)

Jackson/Dávid

Radovic/Antal (v Gráczer)

Soós/Hanga

Simon/Nuber

Persze, elfogadom, ha azt mondjátk, hogy ilyen kerettel meg hogy akarunk akkor bajnokok lenni.

Tény hogy minőségben nem hasonlít egyik bajnok keretünköz sem.

Mindenesetre a mondandóm lényege, hogy ha Jackson megközelíti Banks szintjét, akkor ez a keret már jobb, mint az eddigi.

5 légióst tartsani, úgy hogy abból 3 nem éri el a középszerű szintet, teljesen értelmetlen, főleg mikor ilyen szintű tehetségek várnak lehetőségre a kispadon, mint Ádám.

Előzmény: Redick (4032)