Egy edzés után mi a túrót mondjak??
Zavarjuk haza, amilyen gyorsan csak lehet! :-)
Komolyra fordítva, ha valaki abban gondolkodott, hogy az új srác majd megfogja Gulyást a vasárnapi meccsen, akkor csalatkozni fog. Páran már leírták, hogy magas és vékony. Nem tudom melyik a legjobb kifejezés rá, de leginkább egy 210 cm kandeláberre hasonlít. Henderson hozzá képest vaskos! Ebből kifolyólag gyors, ami az egyik nagy előnye lehet. Mint minden rendes fekete legény, ő is jó nagyot ugrik.
Hogy Feri bácsit idézzem: "Legalább nem rontják el a lányok." :-))
(Szóval csúnyácska, mint Oden, de ez engem nem kimondottan zavar, ha valóban klasszist fogtunk. Banks első heti edzésmunkáját és későbbi teljesítményét ismerve, az új fiúból is bármi lehet.)
A baj csak az, hogy meggyőződésem szerint Hendersont nem szabad beáldoznunk, mert ő KELL a csapatnak. Nubert elküldeni felesleges. Csereirányítóra szükség van, ráadásul az eu-n kivüliekből kellene választani. Radovics az Ase ellen bizonyíthat, ha Pakson is betlizik, akkor gondolkodhatnánk az ő elküldésén. Viszont 1, nem fog betlizni, 2, kizártnak érzem, hogy tőle Goran megváljon. Így szerintem a legkisebb veszteséggel járó és legkönnyebben helyettesíthető Brownt kellene beáldozni.
A kb. 30 perces játékidejét el lehetne osztani a Nuber, Soós, Hanga hármas között.
(Gabi kezdhetne a védekezése miatt!) Henderson meg olykor "lekerülhetne" a 3-mas pozícióba is, hogy Radovicsot tehermentesítse.