yasha Creative Commons License 2007.10.15 0 0 1547

Ez a végkövetkeztetés nagy vigyort szült :)

Nah akkor az elejéről: igen, vannak ugyanúgy küldetések, elvinni, visszahozni, megtalálni, megölni, meghallgatni az utolsó szavait, stb-stb. Ezzel plusz a különböző szörnyek likvidálásával lehet xp-t szerezni.

Vannak meditációval fejleszthető tanulnivalók és vannak fizikai gyakorlást igénylők. Minden klánnak megvan a saját kis bázisa, ahol az alapfelszereléseket beszerezheti, tanulni pedig úgy lehet, ha "adakozol" a klánkasszába, nem feltétlenül pénzt, hanem akár ruhát, fegyvert, rókaszőrt is :)

Eleinte mindenki a saját klán területén tud csak kolbászolni, ha kicsit nőtt, mehet világgá.

Tök jól meg van csinálva a piac is, ahol a neked felesleges dolgokkal ki tudsz ülni árulni, vagy megnézed a többiek shop-ját, hátha neked kell onnan vmi. A playerek lövik be a dolgok árát, amiből hiány van, felmegy az ára, amiből sok van időlegesen az jó olcsó. (na ezt pl. nem tudom hogy megy másféle játékokban)

Szakma nincs, csak az a 4 féle specializáció, amit írtam már. Igen, az enyém gyógyító, de amikor harcol, akkor azt a szép nagy baltát forgatja közelharcban :)

A ruhája amúgy úgynevezett "deco", alatta színes, összevissza-hasznos ruci van, de kívűlre lehet húzni mindent fedő dizájnosat :) Full harcos is nézhet ki így. Ilyen szempontból nincs nagy szerepe a ruháknak...

Pet nincs sajna :( A wow-ban ez afféle familiáris? Fejlődik ő is? Tanítható?

A hagyományos szerepjátékokban én mindig is imádtam a druidát, a természet papokat, a vándorokat.

Ha belegondolok, hogy az internet "kiskorában" ezek a játékok (pl. az Elveszett Világ és Brutália) karakteres felületen hogy néztek ki, és hogy mikkel játszunk mostanában... Hamarosan tényleg ott kocogunk a virtuális erdőben mellettünk a farkasunk, és porrá zúzzuk az elénk pattanó zombit... majd letesszük a spéci szemüveget, hogy kivegyünk egy joghurtot a hűtőből :)

Na hosszú leszek már, megyek inkább jáccani :)

Yasha

Előzmény: Dorinesz (1546)