timsó Creative Commons License 2007.10.14 0 0 4002

Hmmm... Talány.

Szeptember közepe felé kint voltam egy edzésen és nagyon tetszett amit csinált. Látszott minden mozdulatán, hogy rutinos sok csatát megjárt öreg róka. Nem sok sallang, nagyon jó kéz, és passzok. Brownnal és Soóssal egy-egyeztek ill. támadásvariációkat próbálgattak full kajak védekezéssel és ott engem meggyőzött. Na meg persze az előző évi kassai statjai is hozzájárultak ehhez.

Viszont az amit láttam az első két meccsen az nem volt köszönőviszonyban sem az elvárásaimmal. Az első meccset Te is a helyszínen láttad, ezért arra nem térek ki.

Most a ZTE ellen, bár kevesebb pontot dobott, hasznosabbnak éreztem a játékát. Elég jól védekezett, szedte a pattanókat is, voltak jó passzai támadásban.

Ami továbbra sem megy neki:

-A trojka: Volt 3 kísérlete. Ebből két open, amit illett volna bedobnia az előzmények ismeretében.

- Betörés. Nem nagyon sikerült átfűznie magát, talán csak egyszer, abból kosár is lett.

Viszont most nem dobálta el agyatlanul a labdákat, megpróbált hasznos csapatember lenni, ha már a dobás nem ment neki.

Az nagyon látszik, bosszantja, hogy nem megy neki. Én is azon a véleményen vagyok, hogy előbb-utóbb sikkerül azt produkálnia, amit tud, és az lehet, hogy idegenbeli meccs lesz, ahol nincs rajta a hazai közönség előtti bizonyítási kényszer.