Amőbandita Creative Commons License 2007.10.14 0 0 221

Sziasztok drágáim,

hú, hát egyre izgalmasabb dolgokat ír le mindenki, Orsika, csatlakoznék Orihoz, komoly dolgokat kell neked ott kibírnod/végigcsinálnod, én nagyon tisztellek ezért (nemtom, én meddig bírnám detox részefgség nélkül....). Lakásügyben ma felhívlka, mert nem látlak se gmailen, se msnen.

Orival szerencsére tudtam beszélni msnen és nagyban megnyugtatott, mert érdekel ez az ügyvédes dolog nagyon, csak ott motoszkál bennem vmi, h lehet, máshoz milyen tehetségem lenne... Fura, mert Kinga és Varga Brigi is azt mondták nekem csütörtökön a buli előtti bemelegítés során, h bennem volt az utolsó reményük, h nem leszek ügyvéd hanem vmi hozzám illő bohém életstílust fogok nyomni.... Na mindegy, Ori megmondta, h neki az a megérzése, h jó leszek ügyvédként és én hiszek neki!!!!!

Henikém, gondold meg alaposan ezt a külföld dolgot mert ha vmi jó helyre mész, kibulizom az irodánál, h én is ott dolgozhassak:D (családi okokra hivatkozok vagy mittuomén)

Épp a közepén vagyok egy teljesen laza vasárnapnak, készül a húsleves/sült hús karfiollal, hatalmas lazulás (próbálom elfelejteni, h 3 hete megbeszéltem Lábadyval, h milyen könyveket fogok elolvasni a szakdolihoz), délután vszeg lovaglás következik...

Remélem tudunk mihamarabb konferenciázni, sok puszi mindenkinek!!!!!!!!