Turtur,
Látom a stílusod nem sokat változott, gátlástalanul sértegetsz bárkit is, ahogy ezt tetted Murgovitaként, vagy ahogy tetted ezt korábban.
Azért kétszer meggondolnám a helyedben az alábbi mondatot, mert az internet sajnos olyan hely, ahol állításaid visszakereshetők:
Én ilyet biztosan nem írtam, nézd csak vissza. Persze tudom, téged ez nem érdekel, mert állandóan hülyének nézel mindenkit, miközben hazudozol.
Emlékszel? Az elmúlt egy-két évben évente csak egyszer-kétszer szokták a szemedrev vetni, hogy állításoddal szemben te már többször "elszóltad" magad és megelőlegezted az ősnyelv (?) magyar mivoltát, kárpát-medencei eredetét.
Mondtam már Bokmarknak is, nekedi s ismétlem: Ti, nagy Tamanások példát vehetnétek Kisharsányról és Najahuháról. Ők próbálnak válaszolni kérdéseimre. Ti a kérdező személyét veszítek célba a kérdés helyett. Ideje lenne módszert változtatni, mert gyengeségről árulkodik.
Én már az első alkalommal válaszoltam a kérdésedre, csak ezek szerint az indulatosság mellett figyelmetlen is vagy:
Nekem nincs szükségem Tamanára, ezért mutatok rá gyengeségeire. Ha neked fontos a Tamana, cáfold meg állításaimat, válaszold meg kérdéseimet, de ne a személyemmel foglalkozz. Az indulat a részedről kontraproduktív lesz.