oriiii Creative Commons License 2007.10.13 0 0 218

hát ez valami csodalos gyerekek, egymás utan olvasni a beszámolokat!!!!

megnéztem a képeket, elolvastam mindent és olyan melegség toltotte el a lelkem, komolyan, meg persze 1 kis szomoruság is, hogy nem láthatom ezt a sok szép és komoly, tiszteletreméltó dolgot.

orsikam, meg vagyok hatva és nem akarom már megint elcsépelni a buszkék vagyunk rád, és társait. én biztos vagyok benne, hogy feladatod van ott és nemcsak, hogy komoly feladat, de sztem ez még többről szól......komolyan a hideg is kiráz. csak igy tovább, menni fog. és egyél lelkem. ja, én croissont csak ünnepnapon eszem, minden bigyot nyomatok, amit az arcbőröm nehezen bir, de nagyon finomak, sajt minden mennyiség és persze minden, ami francia lehet....

heni, nyugi, itt is totyognak, szerintem a légszennyezés utan, ez a másik nagy gondja kis bolygonknak. a piercing tényleg baromi dogos, bár tudud, hogy nekem fura, de miután tegnap falhoz kent 1 piercinges egészségugyi dolgozo..........nem szolok semmit. a képeitek nagyon jok, de még, még, még..........

dani, lelkem, ne tegyél tonre, nehogy már oregnek akard magad érezni, mer heni lecsap, ahogy engemi is szokott......az interjura drukkolok...........és az budapesti kiulos kávézás, hát igen, itt ismét kirázott a hideg..............de gyerekek, ha itt mindenki kitelepül, amitol, már előre sokkolok, akkor évi 5ször kel egyutt nyaralnunk mindig másnál, nincs más megoldás. viccen kivul, én is szeretek itt, de azért amikor olvassa az ember, akkor elég sokkolo.

ferikém, kicsit bővebben, lelkem !!! :)

engem illetően, minden ok.

kezd korvonalazoni egyre jobban a munkám, bovebben, majd később, mert hosszu.

na, ami viszont érdekesebb.........

bolognarol letettem, mert kedves a fiu, de alig tudunk beszélni, nehézkes a dolog, meg oszintén szolva, van, ami jobban érdekel.

pont ma beszéltem nitinnel, aki tényleg hiányzik, és ugy tunik én is neki, mert már alig várja, h hazamenjek karacsonyra és lehet meg is látogat. és amikor 3 nyelven beszélgettünk, jaj, az annyira vicces volt. szoval ő hiányzik......

kozbe meg épitek itt mindent ezerrel és én komolyan nem értem, miért, de olyan kelendő vaggok, hogy....komolyan nem értem. kész, én nem tudom, mi baja van ezeknek a francia pasiknak.............

ja és persze tegnap a buli utan még azért seb meginvitált magához 1 italra hajnali 2kor, aminek heves folytatása lett, befejezése viszont nem, mert meghátráltam.......nem tudom kovetkezonek lesz-e hozzá erőm.

a komoly viszont az, h ugy néz ki 3 hét mulva visszakoltozik 1 évre dijonba..............igen................ami nem a legjobb, mert ő itt a legkozelebbi emberem, annyit segit és annyi mindent csinalunk együtt és ezt elveszteni, szoval kicsit tartok a dolgotol..........de nyugalom, kitartás, majd alakul valahogy............

lelkileg, lelkileg kell ezt birni, nem mindig könnyű, tudom nektek sem

nagy ölelés és szorgalmaznék 1 konferencia chatet...............

HIÁNYZIK A CSAPAT