Árpi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 5825
Én? Sehogy. De a városnak nyilván van erre is megfelelő szakembere, és politikai vezetése, akik képviselni tudják a város érdekeit a megfelelő helyen.
Tessék már észrevenni, hogy itt egy csomó munka lenne!!!
(Mellesleg nekem egyre erősebb meggyőződésem, hogy Érd helyzete jelentős részben annak köszönhető, hogy évtizedek óta olyanoknak fizet, akik vagy nem jó szakemberek, vagy nem lojálisak. Épp ezért nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy pl. nincs megfelelő közlekedési szervező szakembere a városnak, mert külsősök lehetnek bármilyen kiváló szakemberek, nem ők járnak naponta keresztül a városon, a helyismeretet nagyon nehéz lenne bármilyen iskolában szerzett tudással pótolni. Sajnos vannak helyzetek, amikor semmi pénz nem drága egy jó szakemberért. Például a 6-os út felbontásánál ha már 10 évvel ezelőtt látja egy jó építőmérnök, hogy mire aszfaltoznak, az lehet, hogy akkor ugyan nem tudja elérni, hogy rendesen csinálják meg, de most tudott volna emlékezni rá, hogy szólhasson, nem olyan egyszerű a dolog, hogy lemarjuk-rákenjük. Lehet, hogy 10 évi fizetése és prémiuma lett volna megtakarítható.)
Előzmény: Piros Hangszóró (5823)