kisHeni Creative Commons License 2007.10.12 0 0 216

szijasztok pukedlik!

ehh, na ma felholt vagyok.

Orsikam, rettento buszke vagyok rad, nagyon sok erore lehetett szukseged az utobbi idoben. Igy tovabb es ez eddig is teljesen egyertelmu volt, hogy folyamatosan fejlodsz es erosodsz emberileg.

En meg nem tudom, kialakul ez (remelem karacsony korulre), de tenyleg nem felteltenul eroltetnem a hazamanetelt jovore. Van par opcio (koztuk az EVS is), meglatom. Ugy gondolom, hogy most vagyok fiatal, mikor utazzak, ha nem most? De most komolyan.

Dani, mi az, hogy ujra fiatalnak erezted magad? Lukkencs! A lengyel csajok amugy tenyleg nagyon szepek, szoval jovahagyom :)

Ma itt is kiulos, setalgatos delutan volt amugy, amibt sajnos nem tudtam kielvezni, mert a pubban csapoltam a sort. Nem telt valami gyorsan az ido, mert baszott masnapos voltam - a tegnapi welcome party miatt.

Essss basszuskulcs!!!!! Megvan eletem piaja! Aftershock! Van tobb szinu is, most probaltam ki a feketet. Komolyan gyerekek, ennel nincs jobb! Edes es eros, mi kell meg? Vinni fogok haza, hogy tudjunk egyutt inni!

Ori dragam, neked meg mindig tartozok a levellel, folyamatban van, ne haragudj, mindent le fogok irni, csak probalom rendszerezni a gondolatokat, meg az idot is - deeeee mindent leirok, tenyleg. Most lecsekkolom a galeriankat, gondolom tettel fel kepeket, arra reagaltak a tobbiek. (Remelem.)

Feri, te meg irjal!

Csokoltatlak mindotoket!