Futóbolond54 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 333

Nem muszáj elhinned, hogy én végignéztem ezt a filmet. Sőt nemcsak ezt a filmet. Otthon megvan csehül Raymond Franztól a Lelkiismereti válság. Több más könyvem is van, amely direkt JT ellen íródtak. Sőt mondok neked még valamit. Én nem úgy kezdtem JT-ivel a tanulmányozást, mint más ember - talán a testvériség közösségében én vagyok az egyetlen, aki ezt elmondhatja magáról. Amikor először jöttek hozzám, akkor felkészültem rájuk. Kikölcsönöztem egy nyitrai professzor JT ellen írott könyvét, melyet áttanulmányoztam, úgyhogy már az elején ismertem azokat a hibákat, amiket régebben követtek el. Azokat a dolgokat, amit egyesek itt felrónak JT-inak, én már akkor ismertem, amikor ezek az "okosok" még nagykanállal falták a "mannát". Úgyhogy én azért nem betegedtem bele ezekbe az információkba, mert be voltam oltva ellenük. Mindjárt a dolgok mögé láttam, és láttam ott egy szörnyű világot. Aztán pedig Jehova jóvoltából a szörnyű világ mögé is bepillanthattam, megláthattam, hogy ez is csak egy kulisza, egy megtévesztő (elijesztésre szolgáló) álkulisza -  Jehova abban a kiváltságban részesített, hogy betekinthettem abba a nagy pofáraejtésbe, amivel sújtani fogja az összes őszintétlen embert, de főleg azokat, akik magukról azt hiszik, hogy a dolgok mögé látnak, holott csak az álkuliszát látják.  

Előzmény: thalassa11 (323)