életSOja Creative Commons License 2007.10.12 0 0 215

Helllllá,

bocsi, hogy nem jelentkeztem az elmúlt napokban, de tényleg besűrüsödtek a dolgok, pozitív értelemben.

Lehet, hogy nagyon lassú a felfogásom, de mostanra kezd letisztázódni bennem, hogy mit is keresek itt és ehhez képest mit kell tennem. Mármint, hogy életemben először nem a tanulmányaimra helyeztem a hangsúlyt és elsősorban nem magam miatt vagyok itt, hanem hogy segítsek Kevinnek. 

Hogy erre rájöjjek nagy "segítség" volt, amikor Kevin anyukájával kettesben voltunk és kiborult nekem, ugyanis sajnos nagyon nincs jól. És hogy őszinte legyek nagyon büszke voltam magamra (én az önző már megint, de kell a saját támogatásom), hogy személyes kiborulás nélkül bírtam, hogy egy 55 éves nő sír nekem, nagyon komoly dolog miatt és inkább nyugtatni próbáltam. Persze nem mondtam el Kevinnek, mert ez nem olyan...

Meg akkor is büszke voltam magamra (azért az önteltségem a régi :D), amikor 40 fokos lázzal dolgoztam, hogy ne vesztsem el a munkám, mert erre -elsősorban lelkileg- most nagy szükségem van.

Szóval ilyesmi...

Lehet hogy a Cv-mbe nem írhatok semmi nagy dolgot az elmúlt 3 hónapról, de emberileg annyit tanultam, mint soha életemben.

Ori, szerintem is vékonyabb vagy, amit nem is értek hogy teszed a croissant hazájában, de biztos a szép kék keró az oka. Van neve? Mikor teszel fel képet?

Én most hízókúrára fogtam magam, mert nagyon le vagyok fogyva (betegségek+meló) és szerintem ezért is betegszem meg könnyen. Úgyhogy mire hazamegyünk, te soványan én meg ducin fogok hasítani, ok?

Mi van a blogognai kirucanással?

Vagy maradsz az egészségügyi dolgozóknál? :)

Heni basszus, tényleg nagyon style-os a piercing, a többit már el sem merem képzelni. Szerintem ezek után nem akarok együtt mutatkozni veled, mert csak egy vidéki liba benyomását kelteném....

Mi az, hogy nem akarsz hazatelepülni????

Ha komolyan gondolod, én nézegetek Mastert külföldön. Találtam már 1-2 jót....

Na és mi van a Karl-os projecttel? beléd szeretett már vagy ejtve a sztori?

Danika, beszélnem kell veled lakás stb. ügyben, hogy hogy állnak a dolgok. de nem jó az msn-em (tele van a gépem minden vacakkal és szarakodik), de próbáljunk kontaktolni a hétvégén, ok?

Most asszem ennyi gyerekek, befejezem a kávém és nekiülök tanulni... Gyeneyvel még mindig a témámról dealingelek, ami kiborít, mert szalad az idő. De nem is én lennék, ha nem az utolsó utáni pillanatban kapnék észhez... :)

Pusziiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!