Sziasztok,
asszem a tudatalattim kapuzárási pánikban szenved!!!!!!!!!!!!! Tegnap találkoztam Nusival, aztán pont, mikor elbúcsúztunk, összefutottam Istivel meg a barátnőjével, akik inni mentek, úgyh becsatlakoztam hozzájuk, pillanatok alatt egy 8 fős ivótársaságban találtam magam és a végén, miután egy kocsmából kidobtak minket, mert tizkor bezártak (bosszúból elloptunk egy korsó sört, amit már nem engedtek ott meginni), a Hörpiben kötöttünk ki!!!!!!!! Újra fiatalnak éreztem magam és ugye ma is buli, szóval az agyam arra állt rá, h minél többet tudjak bulizni, mielőtt annyi az egyetemnek :D Most hivtak a CMS Kameron & Mckenna ügyvédi irodától, h kedden 1-re mehetek interjúra, kiváncsi vagyok, h miket fognak kérdezni... Ez az az iroda, amelyikkel néha együtt szoktunk működni (business breakfast meg mittomén), izgi:)
Amúgy kicsit betegnek érzem magam, néhány órája teljesen gyengének és enerváltnak érzem magam, vettem be gyógyszert de lehet, h estére teljesen le fogok betegedni, akkor meg ugrott a buli... Olyan szép idő van, tipikusan ilyen délután még a szabadban kávézós és mivel egyre több idő telik el úgy, h nem vagytok itt lányok, egyre egyhangúbbank érzem a programjaoimat. Mármint jól elvagyok, csak olyan jó lenne rácsörögni vmelyikőtökre, h hello, fussunk már össze egy kávéra...
Na mindegy, a lényeg, h orin télleg látszik, h vékonyabb (sztem az arca is), Orsika meg azóta tuti még öt olasz/francia/máltai vendéget hóditott el, mer' összekeverték Penelopé Cruzzal:) Heni pedig nagyon dögösen hasit a piercinggel.
Kezdek egyre rosszabbul lenni, hót enervált vagyok, jabasszus, a mai nap fejleménye: van egy nagyon helyes kis csaj a lengyel irodában (Kasia a neve, höhö), néhány napja napi 5-6 emailt váltunk (persze csak munkából kifolyólag, irdatlan baromságban kell a magyar részét megcsinálni egy searchnek), egész jól elvagyunk, lehet, h mégiscsak a távkapcsolat a tuti??? (persze csak azért ez, mert igy Heni sem mondhatja, h megcsalom, amig távol van, hehe)
Puszilok mindenkit (csak távolról), próbok nem lebetegedni, ja ,amúgy Orsika, mi van veled? Remélem, azért nem irtál mostanában, mert pozitiv értelemben besűrüsödtek a dolgok:)