" Tegyük fel, hogy valaki egy hónapja elutasította. Viszont vissza lehet menni ugyanoda, és megkérdezni, hogy nem változtatta-e meg azóta a véleményét.
Ha azt mondom neki, hogy ne jojjon tobbet, akkor az azt jelenti, hogy ne jojjon tobbet. Se masnap, se egy honap mulva, se egy ev mulva.
Egyébként az, hogy a feleségeddel a te jelenlétedtől függetlenük akartak beszélni, az szintén nem komoly érv. Ugyanis ha ketten vagytok, akkor te befolyásolhatod a feleségedet, úgyhogy amíg a feleséged tőled függetlenül nem mondja ki, hogy nem érdekli, addig jogilag ez nem zaklatás.
De komoly erv, mert ha azt mondom, hogy ne jojjon tobbet, akkor ne jojjon tobbet. Es az is ide tartozik, hogy en azert kicsit jaratos vagyok a teologiaban es a a Bibliaban, es az elso becsungetes utan szepen utananeztem az interneten, hogy hogyan lehet a Jehova tanujat osszezavarni, ellentmondasokba belevinni, es feltenni olyan kerdeseket, amikre nem tud valaszolni. Ezt meg is tettem, es elegge szegyenbe is hoztam, mert ugy osszezavartam, hogy dadogni kezdett.
Gondolom ez nem tetszett neki.
Mikor az ajtoban alltunk en es a felesegem, akkor en beszeltem, es gondolom ugy erezte, hogy a velesegemet esetleg konnyebben meg lehet etetni a teveszmekkel, mert o biztos nem jaratos a dologban.
En meg igenis befolyasolni fogom a felesegemet, illetve nem befolyasolom, hanem megvedem a teves tanitasoktol. Ne felj, aztan jol elmagyaraztam a feléesegemnek, hogy hogyan es hol teved a tanu.
Hogy pontosan mik voltak azok a dolgok, amikkel osszezavartam es dadogasig onellentmondasba kenyszeritettem, arra mar nem emlekszem, mert ez volt vagy 4 eve, de ha gondolod, megint utananezek, es teged is osszezavarlak.
Csak itt a forumon nagyon konnyu mellebeszelni, az ajtob allva azomban latszik am az elvorosodes es a dadogas.