Árpi
2007.10.11
|
|
0 0
3741
|
Na, azt az esetet ne is emlegesd! "Nemértekafocihoz Dávid Ibolya" minap a következőket mondta (mtv1 2007. okt. 9 7:33): "Én egy konzervatív politikus vagyok, és konzervatív politikusként én mindig is vallottam, hogy én egy rendpárti ember vagyok, nem csak jogaink vannak, hanem kötelezettségeink is. És az elmúlt egy évben az utcán lévő embereknek csak a jogairól beszélt mindenki, arról a kötelezettségéről, hogy egyébként a törvényeket be kell tartani, és ha nem tartja be, akkor a rend őreinek kell betartatni a törvényeket, és eljárást kell kezdeményezni... ... Mintha kétféle büntetőeljárás és kétféle BTK lenne, az egyik az, ami az általában normális emberekre vonatkozik, a másik BTK meg BE hogy gyűljetek össze százan tüntetni, és a tüntetés kapcsán lehet garázdaságot, rendbontást elkövetni, becsületsértést, rágalmazást, rongálást, hivatalos személy elleni erőszakot következmények nélkül. ... És rendkívül határozatlan mindennek irányításáért felelős minisztérium."Ugye milyen hiteles épp tőle ez? Lassan ő az igazság és tisztesség egyedüli letéteményese, a mérsékelt józan politika egyetlen hazai képviselője, ha ez így megy tovább, még szentté is avatják... A fő baj az, hogy az emberek képesek mindent elfelejteni, és anélkül megbocsátani, hogy bármi is igazolná legalább a megbánást, ha egy politikus disznóságot követ el. És bár Gyurcsány szerintem is egész más érdekeket képvisel, mint amikről beszél, de neki főbűnévé vált az, hogy felrótta a politikai elitnek a folyamatos hazudozást. Nem tudom, ha ma a magyar Országgyűlésből kellene 10 igaz embert kiválasztani az ország elpusztításának megakadályozására, nem jutna-e az ország Szodoma és Gomorra sorsára. (Miközben mind Istent emlegetik egyfolytában, hitelességüket erősítendő... Pedig ha van számomra visszataszító dolog, az az, amikor valaki hitet hazudik. Mert ha valaki valóban hisz, azt tudom tisztelni, még ha nem is értek vele egyet a hitében. Szóval sajnos a magyar politikai elit en bloc hihetetlen mély erkölcsi szakadékban van, és a lecserélésük nélkül esély sincs már a jobbulásra. Kéne egy Mózes, aki felvállalja, hogy ezt a bandát a kihalásig nem engedi hatalomhoz, akár a saját hatalma árán is... Mert a puszta már alakul hozzá...) |
Előzmény: Ertet Lenke (3737)
|
|