Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 295

Nem JT-i  azok, akik megszegték a törvényt és erőszakosak, hanem te

Egeszen pontosan melyik es milyen torvenyt szegtem meg? Elarulom, semmilyet. Allampolgari jogom a rendorseget kihivni, vagy a rendorseg kihivasat kilatasba helyezni, ha egy szemely tobbszori keresem ellenere sem fejezi be a zaklatast. Az, hogy tobbszri, hatarozott keresem ellenere is jott, ez zaklatas. Torveny tiltja. Tehat o szegte meg a torvenyt, es nem en. Ot meg a Biblia sem jogositja fel arra, hogy a keresem ellenere is jojjon.

"Ugyanis JT azzal, hogy házról-házra járnak semmiféle törvényt nem szegnek meg.

Ha a keresem ellenere jonnek (feljonnek a haz kapujaig a kerten keresztul, ami az en maganteruletem), akkor kimeritik a zaklatas fogalmat.

Ha egyetlenegyszer is megszegtek volna valamilyen törvényt, akkor már régen be lenne tiltva a Szervezet.

Rengetegszer megszegik a torvenyt, csak te arrol nem tudsz. Azt a tanuk elol gondosan titkoljak, vagy kimagyarazzak. Ha venned a faradtsagot, es megnezned az alabb emlitett filmet, akkor tobb torvenyszegest is talalnal benne. Mint pld a kislany eseteben a veratomlesztes megtagadasa a szulok reszerol kimeriti a gondatlan veszelyeztetes buncselekmeny fogalmat.

"mivel az ellenkezett az Alkotmánnyal, a nézetek szabad terjesztésének a jogával.

Igen. Viszont ha az akaratom ellenere akarja terjeszteni nekem a nezeteit, akkor az mar zaklatas, es torvenysertes. En sem az elso alkalommal fenyegettem meg, hogy rendort hivok, hanem kb az otodik alkalommal. Arrol nem is beszelve, hogy kint van az ajtomon a "hazalok kimeljenek" tabla, ami nem csak porszivougynokre vonatkozik, hanem mindenkire, aki becsongetve, hivatlanul akar valamit tolem.

Mivel minden embernek joga van nézeteit terjeszteni illetve más nézeteivel megismerkedni.

Viszont nincs joga a nezeteit raeroltetni masra annak az akarata ellenere.

Te, amikor feleségedet korlátoztad, azaz a feleséged engedélye nélkül elzavartad a Tanút, akkor törvényt sértettél, mivel korlátoztad feleséged jogát a szabad tájékozódáshoz.

Ez hazugsag es ferdites. A felesegem minden alkalommal ott volt, mikor elhajtottam a jehova tanujat, es ezt vele teljes egyetertesben tettem. A tanu meg ugy erezte, hogy talan a felesegem konnyebb eset, es a tavolletemben beprobalkozott. Az is az igazsaghoz tartozik, hogy kertes hazban lakunk, aminek ugyan nincs keritese, de oda kell jonni a hazhoz, es az elso teraszra bejonni, hogy be tudjon csengetni. Mivel a haz az en nevemen van, az en magantulajdonom, en mondom meg, hogy ki johet oda, es ki nem, kiveve ha hatosagi szemelyrol van szo. A felesegem sokkal jobbszandeku annal, minthogy rendorrel fenyegessen, de a zaklatas ot is ugyan ugy zavarja. De az o joszandekaval elt vissza a tanu.

Elvileg ezért ha valaki téged perelne, akkor elvesztenéd a pert és még kártérítést is kéne fizetned.

Na ne rohogtesd ki magad, mert tenyleg mosolygok. Nem csak a zaklatast, hanem a birtokhaboritast is pillanat alatt rabizonyitom, de ugy, hogy nincs az a csodatevo ugyved, aki kihuzza belole.

Úgyhogy csak óvatosan az ilyen beismerő vallomásokkal!!

:)

Előzmény: Futóbolond54 (291)