szijasztoook!
orkokam, elhiszem, hogy fogytal, hiiisz biciklis leany lettel, nem csoda! gratulaa nethez, remelhetoleg (de nem akarom elkiabalni) - jovoheten nekem is bekotik. tanulnom kellene, vagyis tanultam is, csak gondoltam meg az uccso 10 percben leugrok netet csekkolni.
mamirol meg sanyirol mindenki varja a kepeket!!!
feriiii! kosznom a kepeket, meg nem tudtam megnezni, mert itt nincs ilyen kicsomagolo program, de az elso dolgom lesz, amint hazaertem. a pendriveom kis csucske sikeresen eltort, igy most egy damillal agattam ra a kulccsomomra, kivancsi vagyok, hogy egy vagy ket nap alatt hagyom-e el :D
danibejbe, ujabban szep manikurozott a kezem, megtartom ezt a jo szokasomat, hogy jobban alljon a jeggyuru... :) ez a nusis dolog ajj... brr, nem biztos, hogy az en velemenyem forumtema, de aaaa... oszinten megvallva nekem latatlanban sem szimpatikus a lany. (eeees nemcsak azert, mert rivalis, hehe.)
orsibogyi biztos dolgozik, gyujti a borravalot a frufrujaval - tettel mar fel kepet?!? :)
amugy azon morfondiroztam, hogy ha szeptembertol meg nem akarok visszetelepulni kishazankba, akkor elugrom maltara, hat akkora mar tele leszek vendeglatos tapasztalattal. mar tudok szepen mosolyogni es erdeklodoen nezni. na jooo... mar asszem a csapolas is megy :)
JA! ezt mindig elfelejtem leirni: nem hiszitek el, de itt is kurvara TOTYOGNAK az emberek. meg az egyetemen is! orjto!
joejt dragaim!