mizchris Creative Commons License 2007.10.10 0 0 1437

Hát, én megnéztem. Nekem ez is tetszett, de én most kétségbe estem. Jimmy-n annyira nem látszott, hogy extrára ki lett volna rá akadva, amiért közvetve csókolózott a konnektorral, de engem nagyon szíven ütött, hogy milyen karaktert írtak ezek? Hogy lehet valaki képes arra, hogy bizonyítási kényszerből vagy éppen a biztos tudás érdekében ilyet tegyen magával? Meg persze jót bőgtem a végén, mikor a srác meghalt, nem bírom az ilyen jeleneteket, nekem a halálról mindig az jut eszembe, hogy az az ember nemcsak egy haldokló biológiai szervezet, hanem hogy valaki lánya/fia/testvére/anyja/apja, you get it... Meg még plusz ott volt a kutya is...kész kiborulás. Biztos Fredné is sírt.

Szeretem a House-t, a karatert is, de ez most annyira viewer discretion is advised volt, hogy csak na. Eddig is voltak őrültségei, ami miatt aggódott az ember érte, meg kiborult, hogy ez de hülye már megint, de ez a mostani túl volt mindenen. És a végén, hogy "I'm sorry to say, I told you so"...tudni akarja, van-e valami nagyobb, távolibb? Akit Istennek is lehetne nevezni, vagy akármi másnak, felső entitás, ami irányít vagy vezet? Francba, House. Akkora asshole vagy. Ha a srác elhitte, hogy valami várja a halál után, ezerszer jobban érezte magát a bőrében még életében is, még akkor is, ha nincs semmi utána, mint House valaha is fogja érezni magát akár életében, akár halála után. Szerintem még ha ott is lenne a fényes alagút végén a Jóisten, aki beszélgetni szeretne vele, még akkor is simán vitázna vele és elnyomna egy Everybody Lies-t :D

Na, egészen nagy rész volt.

Foreman meg béna, hogy kirúgatta magát. Miért nem ment vissza LA-be a sunshine dokijához? Operálhatott volna akár műmelleket is :))