sajnos nem valószínű, hogy hétvégén szentendrére megyünk, mert sok a dolog otthon + munka.
engem nem zavar, hogy viháncol, szerintem tök aranyos, de mondjuk én néha le is szoktam rendesen szidni. a "disznó" szót balázs találta ki és ha csak meghallja már húz is el a helyszínről :) tegnap valahogy önfeledten bemászkált a hálószobába, ami neki tilos a fehér szőnyeg miatt, de sztem csak megfeledkezett magáról csipogótehén-kergetés közben, jól leszidtam, erre leülta lábamhoz és konkrétan lefelé pislogott, nem mert fölnézni. olyan aranyos volt, hogy majdnem elkezdtem ölelgetni, de bírtam magammal - tiszta szeretethullám volt. aztán a lábamra feküdt és elvesztem :)
ugyanakkor korábban meg előfordult, hogy a tehén repülés közben a fürdőben landolt (oda szintén nem jön be) és zavartan megállt az ajtóban és ott toporgott, várta, hogy kihozzam. na ezért meg rommá dícsértem :)
egyébként tök mindegy, mert tényleg olyan szeretetet vált ki az emberből, hogy biztos sejti, hogy odavagyunk érte :)))
viszont eddig sikerült távoltartani a kanapéktól. olyannnyira, hogy nem is érdeklődik. ér reménykedni, hogy ez is így marad? :)))
szabadon kószál velünk mindenhol, már a kocsit is átalakítottam neki (bézs a belseje - így az igazi kihívás :)))) - de nem akarom, hogy ágyra, kanapére menjen. höh :)
amint kivarázsolom a gépből az új képeket, töltök föl néhányat. (aztán kidobom a gépet, mert grrrrrrrr... folyton rendetlenkedik)