Aaaaaa! Orsika: koszonom a kepeket! Aaaaaa raz a hideg!!!! Jajjittenemittenem. A Lanchid felulnezetbol ugye az alagut tetejerol keszult? Fel karomat odaadnam, ha elszivhatnek ott most egy cigit. Alig varom, hogy elohivjak oket, bar nemtom, hogy megnyugtat, vagy elszomorit-e majd. Eeeess az Andrassy ut a Hosok tererol... hjajjjjajjajjj.
Ha minden igaz, jovo szerdan kotik be a netet otthon. (Ha minden igaz.)
Kicsit most besurusodtek a tanulmanyi ugyek, amit en ugyanugy, mint otthon annak rendje es modja szerint az utolso idore halasztottam. De nem baj, megoldom!
Hjaajjj, faj a sziiivem a kepek lattan!
Amugy jo napom van ma, veletlenul del helzett 10re jottem be iskolbaba (en!).
Nem ertem, streber lettem, vagymivan?
Ruhat iszonyat olcson lehet venni, ha kifogja az ember, en meg annak rendje es modja szerint be is vasaroltam, hoho. Felek, hogy nem birom abbahagyni es nem lesz penzem kajara hovegere. :D
De neha mar komolyan annyira sztaljlos vagyok, hogy majdnem szerelmes leszek magamba :D
JA:tettem fel uj kepeket a Sunweed-rol, meg ha a youtube-on rakerestek, akkor meg tudjatok hallgatni a zeneiket.
Sokat gondolok ratok meg mindig - lehet azert nem tudok szerelmes lenni magamba, mert beletek vagyok? :) Na de komolyan, uuuu.
NAGY OLELEEES!