Olcsolab Creative Commons License 2007.10.09 0 0 2734

Ha tiszta lennél ez ügyben, akkor nyugodtan, tiszta lelkiismerettel mondhatnál nemet. Így csak az derül ki számomra(és más számára is) hogy a válasz igen.

(ezért hallgatsz)

Ha bármelyik választ felvállalnád, akkor egy-két dolog megváltozna:

1. vagy hazudnád, hogy nem (a sötét még sötétebb lenne, ami jó)

2. vagy igaz, hogy nem (erre nem sok esélyt látok, akkor már régen felvállaltad, hiszen miért ne?)

- hogy 1 vagy 2 úgyse tudná senki lellenőrizni, de legalább senki nem hivatkozna arra hogy nem vállod az egyszerű igen/nem feleletet. Senki nem hivatkozna arra hogy el akarod hallgatni, hiszen magad tanúsitottad. Etéren leszállnánk rólad.

3. Vagy igent mondanál (ez 180 fokos fordulat lenne részedről az egyenesség felé.

a vitához viszont mindenki úgy állna hozzá, hogy tudja, hogy nem engedhetsz, de azért lehet hogy egy-két ember érvet is beírna, lehet én is kivéve a szokásos chatbot szövegeidre, és talán nem moralizálás, megszólás lenne belőle)

- Az én szememben nagyot nőnél ezesetben Tafkó! (becsületesség terén)

-- a nemvállalás:

4. marad a mostani helyzet. (mindenki tudja hogy a válasz igen -kivéve az újak- érdemi vita nincs, csak botránkoztatás részedről, ha valaki érdemi választ ír, marad a frocliztatás, visszakérdezés stb... szokásos sablonjaid)

Én ezesetben nem írom be, amit terveztem érvekként beírni. (nem dedóból mondom csak mert érzem, hogy felesleges lenne, érdemi vita úgyse alakulhat ki, csak a másik gyöngyeinek taposása)

Már tegnap megírtam, csak mivel nem működött a szerver rendesen, nem írtam be csak lementettem.

-------------------------------------------

Ha már itt tartunk enyém volt a Vasvessző nick is nem Cserfáé. Úgyhogy a Topic eleje óta olvasom és írok ebbe a topicba.

Más ninckem nincs, amíg ez él. (Vasvesszőt is csak próbaképpen csináltam)

Üdv.

Előzmény: Tafkó Birgut (2729)