kisHeni Creative Commons License 2007.10.08 0 0 205

na szijasztok gyerkocok!

koszonom szepen az emilben kuldott anyagokat!

Orsikam draga, nem kuldod keson, szerda kornyeken kell elkezdenem kemenyebben tanulni.

Danidudu - kosze: latom nem merted megkockaztatni, hogy lemaradj a szobam falarol :D

Ferikem, semmi baj, amiket talaltal, majd atkuldod, ha van idod?

Orsika, tee iss!

azert kerem, hogy mailben kuldjetek, mert ugye, ha a forumrol mentem el, akkor rosszabb a minosege. vagy most hulyeseget beszelek? :)

minden oke velem, bar a szombati nap nem volt a legfenyesebb (pedig a 2nd anniversary-m volt, hehe)

vagy nemtom, a het vege fele elegge kifaradtam es kicsit nyomott volt a hangulatom.

de egyre jobban kezdem otthon erezni magam amugy - es a lakotarsaim irto cukik, csak magukkal a lenyukkel felviditanak. (csutortokon csinaltam nekik huslevest, irtora kajaltak,hehe.)

szoval jo hazaerni, mert mindig var valami kis apro meglepi. vagy "we love u Heni" felirat a falon, vagy a kimosott ruhaim kiteregetve (ertitek, ezt elvileg mindenki maganak csinalja) vagy egy uj ongyujto, meg ilyenek. aprosagok ezek, de irto jol tudnak esni, foleg amikor dog faradtan es kicsit rosszkedvuen hazaesik a munkabol az ember janya.

szoval a szombati napot nagyon vartam, ehhez kepes nem sult el a legjobban. alapbol faradtan erkeztem, es a pub is nagyon forgalmas volt, ilyenkor ket ember szokott lenni a pultban. a fonokom viszont otthagyott egyedul ket orara, nem arrol van szo, meg tudtam oldani, csak tenyleg majd belegebedtem, kozben a lounge-ban (a masik bar) alig volt forgalom es az ottaniak csak tingli tangliztak ketten.

aztan amikor a fonokom visszajott elkezdett viccelodni velem, ami tok faradtan ugye nem ugy hatott ahogy szanta. too much volt na. (vitttem neki is husleves es elkezdett poenkodni azzal,hogy miert csak levest vittem, meg ilyenek.)

aztan ugy tunt, hogy 15 font minuszt csinaltam aznap este. aztan amikor az egyik torzsvendeg is benyomta poenbol zaras elott valamire, hogy az en hibam, le kellett mennem a pincebe, mert nem birtam ki, hogy ne bogjem el magam.

kata nyugtatott meg, tok cuki volt, aztan a fonokkel is sikerult (bogve) megbeszelnem az egeszet. millioszor elnezest kert - tegnap elvitt kocsival a munkahelyre es csokival tomt :))))

ja es a standolasnal kiderult, hogy deficitet sem csinaltam :)

Periklesz (avagy Peri), hat nemtom: nekem nem nagyon adja, de nem is nagyon volt idom figyelni, meg amugy is egy csajjal jott. jopasi, de nem az en stilusom. Dezsire hasonlit, nemtom Orin kivul ismeri-e valaki.

Voltam ma suliban, tok izgi volt, egyre tobbet ertek, ma mar a jegyzeteles sem esett nagyon nehezemre :D Mindig olyan buszke vagyok magamra, amikor vegigulok egy eloadast!!!! :D

Oooo mi van meg? Valoszinu anyaek jonnek okt. uccso hetvegejen, nov. 15-en meg a Sapis latogat meg egy par napra. Hehe.

Nemtom, hogy melo elott lesz-e meg idom elmenni wifizni, de ha igen, akkor felrakom ma a kepeket. (de nem igerem biztosra)

Orsika: remelem lefotoztad az olasz pasikat, hogy kitehessem oket a szobam falara!

Pfu basszus irto dogos lehet a frufruuuuu... de szerintem szebb vagy, mint Penelope Cruz :)

Orikam Dragasagom, hianyzol, irj, ha van idod!

Puuusz es nagy oleles mindotoknek!