életSOja Creative Commons License 2007.10.08 0 0 204
Üdvözletem minden hodof olvasónak!

nagyon klassz hétvégén vagyok túl. a munkám kezdem élvezni, már tök jól kijövök egy csomó emberrel és időnként tényleg nagyon vicces. pl. amikor szombaton először törtem össze poharat. igaz, hogy ez rögtön öt pint sört jelent, úgyhogy a legnagyobb tumiban nekem köszönhetően a hely 2 és fél liter sörben úszott!!!! :D de ennek ellenére 16.000 ft borravalót kaptam, amitől mindenki sokkban van, mert a többi barmade max 5000-et kap egy este. szóval asszem kezdek belejönni...
tegnap volt kev bátyjának az eljegyzése. de csak gyűrűszentelés volt (éljen málta! :D), szóval sajna nem tudok felrakni az eljegyzési torta marcipánjáról képet. :)
aztán belefutottunk véletlenül egy buliba, ami meglehetősen durvára sikerült; szegény kev ma reggel alig élt... :)
most kicsit tanulnom kéne... de szerintem megyek vissza aludni! :)

Heni, megkaptad az EU-s anyagot? remélem nem túl későn küldtem át! Budapestről szeretnél képeket? nekem van néhány szerintem egész szép a gépemen, amiket én csináltam, ha gondolod nagyon szívesen átküldöm. milyen volt a party? remélem meghódítottad periklész szívét!!!! :) hallod, ez a név nagyon nagy!!! :))))))

Oriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! ííííííííííííírj, ha gépközelbe kerülsz!

pusszantás!

p.s.: ha ma magamhoz térek majd teszek fel képet az új hajamról. azt mondják úgy nézek ki, mint penelope cruz, mert frufrum van... :)

p.s.2: kaptam egy állásajánlatot az egyik legnagyobb olasz banktól kezdő jogászi állásra diploma után. nagyon vicces, mesébe illő sztori az egész ahogy alakult. majd élőben elmesélem... de nagyon vicces volt, amikor 3 sármos olasz pasi (az egyik álmaim netovábbja. amikor beszélt hozzám azon gondolkodtam -persze nem komolyan- ha most megkérné a kezem azonnal igent mondanék). szóval 3 magazinból kilépett fazon versacce öltönyben letaglózva állt előttem, amikor németet és angolt váltogatva (észak olaszok) beszéltem nekik a jövőbeni terveimről. (persze poharrakkal a kezemben, sörtől bűzölögve :D)

szép napot mindenkinek!!!!