wanted-1983 Creative Commons License 2007.10.08 0 0 203
Sziasztok!

Végre eljutottam ide is. Sajnos még mindig nem vagyok 100-as, de haladok, tegnap megint fájt a fejem a torkom, és nagyon csúnyán köhögök.
DE a lényeg, hogy jobban vagyok. Szóval Erdély csodás volt! Voltunk a Csíkszereda bukarest hokimeccsen, elképesztően zseniális volt 6-1re nyertünk, képzelhetitek a hangulatot! 5500 ember énekelte a végén a Székely himnuszt. Borzongató volt.
Odafele 4 órát álltunk Királyhágó előtt, mert felborult a szerpentinen egy kamion, uh leszálltunk, és bevettük magunkat a helyi kocsmába, az egész busz. Mindent megittunk. Még a boltból is. SŐT, Dáviddal elmentünk még a falu másik végébe a benzinkúthoz, és vettünk 600 pengő magyar Forintért 3 deci áfonyapáleszt :D
Az út rohadt hosszura sikeredett, majd meghalunk. Hajnali5kor indultunk és éjfélkor értünk oda...
Másnap Korond, Farkaslaka, Csíksomlyó és a meccs, aztán haza. Este lementünk a Gyergyószárhegyi diszkóba, fokozhatatlan élményben részesültünk. :)
Volt 1-2 ember aki annyira be vlt baszva (persze tőlünk), hogy kb alig tudott lélegezni :)
Másnap Békés szoros, és Gyilkos tó, mindkettő csodálatos!
Sajnos este én nagyon rosszul voltam már, de többiek lementek a kocsmába, és állítólag a város 800 éves fennállása óta a legnagyobb bulit csapták :)

Orsi elutazott Rómába egy hétre, uh most cincoghatok :P
Velünk is minden rendben, nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élek :)

Orsika! Én csak másodkézből hallottam a tüzes vitáról, így utólag örülök, hogy minden jól alakult!

Henikém! Fotóim Budapestről nincsenek sajnos... :S Azt hittem van 1-2 csak a városról, de nincs. Viszont csinálhatok! Holnap elmegyek, és ha jó az idő, csinálok jópárat. Viszont kerestem neked a neten, és találtam 1-2 nagyon okét, nem giccseset! Meg majd rózsaszín ingeset is teszek fel :)

Oriról tudtok valamit?

Remélem mihamarabb összehozunk egy közös MSN-t megint!

csók mindenkinek!