szaki_pali
2007.10.05
|
|
0 0
3107
|
a kérdés azért volt mert ha itt visszalapozol néhány oldalt akkor én leírtam a sározásos technikát "szájbarágosan"! nos ha így csinálja valaki akkor a kádról (vörösről beszélünk) tiszta bort fejtek a hordóba. spórolok egy fejtést meg az almasavbontás is végbemegy nem kell vele nagyon foglalkozni. (elvégzi a természet) szóval ha tisztán megy a hordóba akkor én hektónként féldecinél kicsit több törzsbort adagolok a borba. ezt úgy csinálom, hogy pl a 3 hektós esetében 4 pohárkával 4x féldecit kap. azért kérdeztem, hogy nálad lesz-e fejtés mert akkor amit adtál én már azzal nem számolnék a fejtést követően féldecivel megkénezném újra. ha van egy kis seprője akkor viszont várnék a fejtéssel, hogy az almasavnak legyen ideje átalakulni. pár hét után lefejteném és ként neki. na ezért mondtam! |
Előzmény: weinrichter (3105)
|
|