Adam18
2007.10.05
|
|
0 0
229
|
Helló!
Akkor jó! Így már értem. :) Érdekes módon nálam nem nagyon zavarta a kotlósokat a többiek látványa. Nekem is többször előfordult már, hogy a nagyobb házi tyúkok, brahmák oda mentek a kotlósokhoz és néhány tojást szétvagdostak alatta. :S Viszont olyan még nem volt nálam, hogy a kotlósok egymás tojásait vagdosták volna szét. Volt, hogy egyszerre 4 kotlós ült meg egy helyen, volt alattuk vagy 40 tojás és ebből kb. 20-at kikeltettek, de aztán megzavarodtak, hogy melyik csibe kié. Ilyenkor előfordult, hogy az egyik kotlós néhány csibét nem tűrt meg és ezért ezeket egyfolytába vagdosta, persze a többi kotlós meg védeni akarta őket és így volt rendesen csete-paté. :S De most már ilyet nem engedek meg és mindig figyelek, hogy hova ülnek el a kotlósok. Vízpróbánál annyi az egész, hogy nézni kell, hogy milyen hőmérsékletű a víz. A legideálisabb a 31°C-os víz és ezt egy folyadék hőmérsékletet mérő hőmérővel lehet mérni. Itt vannak a képek a madaraimról:
Persze ezeken kívűl rengeteg papagájom, pintyem, kanárim, gerlém és fürjem is van. ;) Szóval egy egész állatkertem van. :-) |
Előzmény: Balázscochin (228)
|
|