Adam18
2007.10.05
|
|
0 0
227
|
Helló!
Mostanában később írsz vissza, vagy csak ennyire elfoglalt vagy? Én is úgyszoktam, hogy egy hálós keretet szorítok néhány ilyen költőfakk elé és így a nagyobb tyúkok nem tudják zaklatni a kotló japán tyúkjaimat, mert ez sajna előfordul. Volt, hogy feltörték a tojást mielőtt a csibe megszületett volna. :( Ilyenkor én azt csinálom, hogy napi egyszer kiszedem a kotlóst, hogy egyen, igyon, nyújtózkodjon, porfürdözzön, ürítsen, addig a tojások lehűlnek egy kicsit(erre szükségük is van) és amint ezeket elvégezte, már rakom is vissza a tyúkot. :) Az én kotlósaim nem csípősek, csak az egyik, de az se mindig. ;) Én a tyúktetű ellen beszoktam permetezni az egész belső részt, az állatorvostól vett valamilyen szerrel. Szinte mindig szoktam lámpázni a tojásokat, így kitudom szűrni a rossz tojásokat. Ha bizonytalan vagyok a tojással kapcsolatban, akkor vízpróbázni szoktam, ezzel biztosabban meglehet állapítani, hogy a tojásban van-e csibe. :)
Köszi, de ez nem a legjobb kép a pávakakasról, mert árnyék vetődik rá és ezért ilyen sötét a tolla. Vannak róla sokkal szebb képek is. ;) Ha akarod tehetek fel képeket a többi madaramról is. ;) Üdv. |
Előzmény: Balázscochin (225)
|
|