licika Creative Commons License 2007.10.04 0 0 325

Halihó!

Már csak kettőt kell aludni, aztán egy darabig nem sokat:)!

Bagi kicsinek nagyon korán kelt (tehát én is) és az volt az igénye, hogy nyúzhassa kissé anyát (azaz engem),aztán ment játszani.Remek volt. Azt hiszem most is nagyon korán kel, de elintézi ügyes-bajos játszanivalóit az udvaron, nem zaklat.

Én is a pórázra szavazok,először hámot akartam neki venni, de csak vadászgörényre való volt, az meg már 6 hetesen sem ment fel az orrára sem, nem hogy a kis hurka testére:).

Ma mértük meg magunkat, Bagesz 23 kiló, nem kis darab, ja és 3 és fél hónapos.Szerencsére egyáltalán nem duci, kifejezetten vékonyka, olyan,mint egy fekete őzike.

Akarok neki venni világító nyakörvet,mert esténként sehol nem találjuk:).

Fésű ügyben: jól tippeltél, a hajkeféjét tőlem örökölte, de vettem neki egy kis fém gereblyét (tényleg pont olyan!!) az nagyon hamar kiszedi a vedleni való szőrét.Napi egy fésüléssel nagyon rendben lehet tartani, és még élvezi is a vakargatást. Persze a fésűt minden nap el kell lopni vigyorogva:).

Nagyon hamar megtanult szépen sétálni a pórázon, de a kicsi gyerkőccel nem lesz piskóta.Bár valóban könnyebb,mint a gyerek"sétáltatás".Imádja a gyerekeket, soha nem rágja őket(a felnőtteket harapdálja játékból), meg lefekszik nekik, hogy ne féljenek tőle, meg nyünyög, hogy "jáccunkmájáccunkmá".Nagyon jó, hogy nem zavarja a gyereksikítozás sem, nem lesz tőle dilis.Holnap jön hozzánk egy 2 éves kutyaimádó kisfiú,majd beszámolok, hogy melyikük bírta jobban:).

Mára asszem ennyit a szájmenésemből, majd holnap érkezem!

lici

Előzmény: Moya72 (323)