:DD
Elolvastam a kommentjeiteket, és lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de nekem TETSZETT.
Nem azért, mert annyira új emberekre vágynék House körül, bár be kell valljam, én sosem vagyok a vérfrissítés ellen, ha a régi csapat is marad, de most egy-két arc kifejezetten jól esett. A 6/9 poén isteni volt, tényleg, Kal Penn-t eddig még csak ökörködős filmekben láttam, ez jobban áll neki. Nekem az is tetszett, hogy végül is érzem, nem kell mindegyik új szereplővel megbarátkoznunk, mert hamarosan egyre kevesebb lesz belőlük, ez nyilvánvaló. Például a szőke csajszit, akivel az előző részben párbeszédet folytatott, gondoltam, az simán benn lesz a csapatban, erre az elején kivágta :DD A másik szőke csajszi meg, aki az intrikát nyomatta, na ha az a nő benn marad, én attól leszek kiakadva valószínűleg, mellette Cameron teljesen rendes, hétköznapi csajszinak tűnik, sőt :) Már nem is utálom Cameront egy cseppet sem. A külföldi csaj a hülye akcentussal szintén nem volt szívem csücske, és tényleg pont azért, amiért House is kirúgta: nem volt benne kezdeményezőkészség, ez elég...uncsi, na. Főleg ebben a soriban. :))
Nagyon fura volt viszont, hogy House-t összesen egyszer láttam pirulát bevenni...de lehet, hogy már annyira hozzá vagyok szokva, hogy észre sem veszem a nagyrészét :DD
Chase megjelenése awesome volt, House reakciója még inkább, Jimmy egy nagy manipulátor, Cuddy-t pedig imádom.
Legyetek türelemmel csajok, szerintem ki fog ez alakulni, addig meg örüljetek, hogy a három szvíthárt is visszajött, és mindjárt rakokbe isteni House-screencapeket, hogy vigasztalódjatok :))