Na, csajok, ki hogy bírja ezt az új storyline-t?
Én rosszul.
Nagyon nem jött be ez a rész, egyszerűen azért, mert nem volt meg az az ismerős jó érzés, hogy igen, House-t nézek és midnen percét imádom, mert sodor.
Egyszerűen túl töredezett az egész ezzel a rohadt sok emberrel, akik közül egyik sem érdekel egy kicsit sem. És a legbosszantóbb, hogy az értékes időt elveszik azoktól, akik tényleg érdekelnek, és akikből még 3 évad alatt sem kaptunk eleget.
na jó, 6-os/9-es vicces volt.
Cameron is miafasznak jött vissza? Ú, de rosszul voltam az utolsó jelenettől, az egész olyan szinten volt erőltetett, hogy az már a nevetségesség határát súrolta (nem is kicsit), közben meg bosszantott, hogy melyik agyament forgatókönyvírónak jutott eszébe megírni ezt a jelenetet?
A Chase-pillanatok viszont esznéletlenek voltak!!! Amikor felbukkant, és "csak úgy mellesleg" elsuhant Ház irodája előtt és BENÉZETT, na akkor felvisítottam. :-) House meg milyen fejet vágott!!! Imádtam, ahogy totál leblokkolt és hipnitizáltan ment utána...Foremant még üldözte is. :-) Na, és ahogy Chase nézte az operáció alatt....aaaaah.
Gyere vissza baby minél gyorsabban.
Cuddy isteni még mindig, és esküszöm egyre szebb. A szaglászást meg úgy tűnik átvette Háztól. :-D
Jimmy viszont leállhatna a pszichoanalizálással, mert szánalmasan nem megy neki. :-P