Sziasztok:)
Már majdnem elolvastam az összes hozzászólásotokat az elejétől a végéig, már csak durván 200 maradt:-) Nagyon sok hasznos tanácsot, ötletet, tippet kaptam, és gyűjtöttem össze egy doksiba:-) Még van pár hetem amíg megyek Lisszabonba, addig lessz időm átolvasgatni őket, majd kinyomtatni, és megy a tatyóba, viszem magammal:-D Nos, olvasgatva nemigen találtam (és ez jó) olyan hozzászólókat, akik az én helyzetemben vannak, bár ez relatív, mert nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, örüljek, vagy szomorkodjam. Mikor ezt a jegyet lefoglaltam, (okt 21 - 27) még totál más volt a szitú, mert akkor még úgy volt, hogy valakihez megyek, aki maga is volt nálam 2-szer Budapesten, szívesen láttam mindkétszer, és kérte, menjek én is. Most, hogy megvan a jegy, nem tudom, valami nem stimmel, valami megváltozott. Legnagyobb baj, hogy sztem ez így is marad. Nos, most itt volnék egy jeggyel, szállás nélkül, ami nem is nagy gond, mert addig tudok foglalni még, viszont egyedül mászkálni majd egy hetet, nem tudom, valahogy nem az én világom... Kicsit félek is az az igazság, lány létemre egyedül. Nos itt jön a képbe az ok amiért írok, mert végigolvasva a fórumot, nagyon sok kedves embert vélek a hátterekben, mindenki a sajátjában ugye, és abban reménykedem, hogy esetleg valakit találok, aki, akik ebben az időpontban Lisszabonban lesznek, és szervezhetnénk együtt a környék(ek), városot meglátogatását, persze, csak ha lenne olyan akit nem zavarok. Arra is gondoltam, hogy esetleg ott élőkkel találkozni, nagyon jó lenne, ha lenne kivel szót váltani, és ha mindez magyarul lenne, talán nem érezném magam olyan elveszettnek és megijedve, mint ahogy jelenleg érzem magam. Ha valakit érdekelne a közös felfedezések, Lisszabon és más városlátogatások, kérem, nem habozzon írni, ha nem ott él, és Pestről indul, addig még ismerkedhetünk, van idő, még előtte akár talizhatunk is:-)
Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattatok, és várom az esetleges válaszokat:-) Címem az eelf kukac freemail pont hu. Így írom, hogy ne törölje ki az esetleges cenzúra:-)