Igen, úgy lehet elmenni outlandra. De elmehetsz már előbb is, csak azon a kapun nem tudsz átmenni, csak úgy juthatsz el oda, hogyha valaki átsummon-ol. Én is úgy mentem. Nekem már kb 45-ös szinten fullon volt a nyúzásom, szal akkor is mehettem volna, csak nem volt meg a kiegészítő, meg nem is nagyon akartam kiegészítőt. Aztán mondták, hogy csak ott lehet már tovább tanulni, meg a mester lw-t is ott lehet majd tanulni, szal muszáj voltam megvenni. Aztán majd ha megint eljutok outlandra, akkor oda fogom kötni a kövem. Mert leatherworkinget csak ott lehet majd tanulni mint ahogy említettem, és nem lenne jó, ha naponta nyúznám a 70-es havert, hogy idézzen oda. A másik meg, hogy a hülyegyerek aki tegnap felhúzta az agyam, nem mondta volna ezt így el, mint te, hogy van egy kapu, amit csak x szinttől lehet használni, és addig csak úgy juthatok el oda, hogyha idéznek. De nem csak ő nem volt képes elmondani, hanem senki sem! És már rohadt ideges voltam, hogy miért nem beszélnek világosan. Aztán megkérdeztem a nővéremet, és ő elmondta. Igaz őt se értettem meg egyből, de félig akkor már értettem. Aztán meg megkérdeztem a havert, és ő meg már el bírta mondani normálisan. Szal elmehetsz outlandra akár 40-es szinttel is, csak nincs akkor még semmi értelme. A nővérem most 47, és ő már járt ott, mert neki is skinnelést kellett tanulnia. Úh ha odaidéznek, bármikor mehetsz. Csak én voltam a hülye, hogy nem kötöttem oda a kövem, mert ezt csak utólag monda a nővérem, hogy majd sokszor kell arra menni, és remélhetőleg még 60-as szint előtt, mert még az előtt fel akarom fejleszteni a lw-emet. A skinnelést meg úgy kell ott továbbtanulni, hogy ha már 300 a skinnelésed, akkor ott tanulhatod meg a mester fokozatot. Aztán biztos kitalálnak még valamit, hogy ennél is tovább tanulhass egy következő kiegészítővel, már valamit pedzegetnek is, hogy mintha jönne ki a következő.
Igen lehet, hogy úgy történt, hogy azokat támadták meg az őrök, akik betámadták a másikat. Csak azt láttam, hogy az őrök az allisokat püfölik, a hülye hordás meg ott dance-el a kavalkád közepén. :-D Egy kis genya volt. Nem baj, majd ha 70 leszek, az összes ilyen kis suttyót le fogom verni az tuti. :-DDD Aztán ha forró lesz a talaj, csak átmegyek madárba, és elrepülök. :-DDDDD