Igen, tényleg eléggé szerverfüggő is ez a sok karbantartás. Valamelyiket tök gyorsan megcsinálják reggel, azt utána megy minden normálisan tovább, de valamelyikkel néha képesek egész nap szarakodni! Hozzáteszem, azért az se mindig van, általában azért délelőtt mindent befejeznek, csak az az egyszer-egyszer is idegesítő tud lenni! :D
Fú piszok jó lehet egy 70-es druida! Én is szivesen felnyomnék addig egyet, meg egy rogue-ot is! :D És tényleg csakis normál vagy RP szerveren, mert PVP-n nem lehet rendesen haladni! Ha meg valami oknál fogva rámjönne a hordásirtási vágy, bemegyek BG-re! :DD Jah, majd ha eléred a druidoddal a 70-es szintet feltétlenül mutass róla egy képet olyan repülő formában is! :)))))
Outlandra csak 60-as szinttől lehet velmenni nem? És akkor egy kapunk keresztül nem? Vagy ha így felsummolnak akkor is fölmehetsz? És 50-es szinttől már ott kell skinelést tanulni? :O Persze, tudom, ez nem a lvl szinttől függ, nade akkor is! :D
Tanarisban PVP szerveren ha volt valami bunyó a városban, akkor az őrök azt támadták le, aki megtámadta a másik játékost. Asszem pont úgy mint Booty Bay-ben. Amúgy én sem szeretem azt a várost, eleve Tanarist se nagyon. Egy az hogy béna, még az AH is más, meg tökre távol van minden normális várostól, ráadásul sivatag az egész. Ott questestem a 44-es rogue-mmal, gyaptam még a kalózokat is a hajóknál, hát nem volt könnyű, de legalább jó kis xp-t kaptam értük! :D