certaldo Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1214
Nagyon kösz a fényképes, részletes beszámolót, majd én is igyekszem minden tapasztalatot leírni, meg esetleg fotózni is.
Sajnos a múltkor nem jutott eszembe, hogy fotózzak, pedig megcsináltam a sóban sült csirkét, hát nagggggyon ott volt, lehet hogy hamarosan ismétlés következik, akkor majd gondolok a "köz"-re is, most csak a családom volt odáig (meg vissza)


"meglocsolni valamivel, vagy legalább a rápirításkor, mert így nem az igazi" írod. A recept azt írja:
Kísérletezhetünk azzal is, hogy az utolsó rápirítás előtt bekenjük egy nem túl sűrű „barnító sziruppal”, melyhez mézet, szójaszószt, borecetet, kevés folyékony édesítőszert melegítünk össze.
Ezek szerint én a hét végén fogok a bekenéses változattal kísérletezni, bár valószínűleg új csodaszerzeményemet a Weninger-féle "verjus"-t fogom használni.

őt
Előzmény: Törölt nick (1213)