Adam18 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 224

Helló!

Én is reménykedek, hogy jövőre több csibe lesz. :) Most többféle madaram van és jó lenne keltetni cochinokat, brahmát, holland törpét, kacsákat, libát, gyöngytyúkot, fácánt, pávát. Nagyrészük így mostanra jött össze, ezért nem keltettem még belőlük(kivéve vadkacsa, páva) És még tavaszra tervbe van véve néhány pulyka és Német lábtollas törpetyúk. ;) De ezeken még nagyon gondolkozom. :) Hát igen, a csibék sokat tudnak enni, az biztos! :) Én a kotlósaimat nagyrészt az említett költőszekrényben hagyom költeni kisebb-nagyobb sikerrel, mert még javítgatnom kell rajta. Túlságosan világos, ezért a kotlósok nem akarnak megülni, csak nehezen. :S És méghozzá kikaparják a szénát, ezért nincs rendes fészek. :S Úgyhogy most már van egy tervem: úgy lesz megcsinálva, hogy mind a 4 szinten olyan deszka lap lesz fel rakva, ami befedi a költő fakkok elejét és csak akkora bejáró nyílás lesz minden fakknál, amekkorán a kotlós befér. ;) Így sötét lesz belül és a szénát se tudják majd kitúrni. ;) Remélem érted, hogy hogy terveztem ezt az egészet, de ha bonyolult, akkor megpróbálom jobban elmagyarázni. :D Itt egy régebbi kép a költő szekrényemről és a lakóiról. :D Az alsó képen látszik a szekrény alja is+a pávakakasom. ;) Itt látszik, hogy mi lett a széna sorsa. :) Üdv.

Előzmény: Balázscochin (223)