Köszi :)
Pont ettől tartottam :(
Nálunk a gyalogtávon lévők a következők:
1. egy kéttannyelvű, versenyistálló, minimális udvarral, szmogos főút mellett (szóba sem jöhet)
2. egy művészeti általános, alapvetően tetszene, viszont idén nincs első osztályuk (hogy miért, erről különböző pletykák keringenek a miértekről), így elég bizonytalan lett a jövőjük, és amit idén a szülők végigcsináltak, arra nem vágyom (augusztus utolsó hetében még bizonytalan volt, indul-e osztály)
3. a körzetes, sport illetve dráma tagozattal.
Így ezek kimaradnak, ha viszont messzebb viszem, akkor pl bepróbálkozunk a Kincskeresőbe, ahova nagyon kicsi az esély, és ha nem veszik fel, akkor jó eséllyel már csak a körzetesbe veszik be, mert máshol nem marad hely addigra. Vagy rosszul gondolom?
Még egy lehetőségem van, ezen agyalok mostanság a leginkább, hogy bejelentem a szüleimhez (elég a gyereknek állandó lakosnak lennie ott, vagy nekem is kéne?, van valami normatív támogatás megvonás, ha nem kerületi lakos a gyerek?), és akkor körzetes az egyik esélyeshez, és közelebb van a Kincskeresőhöz is.
A tanítónő választás igaz, csak nekem 3 gyerekem van (elvileg 2 évente fognak menni suliba), és nagyon nem szeretném őket különböző helyekre hordani, így olyan suli kéne, ahol azért a többség jó, meg az alapelvek összeférnek az enyémekkel.