blackrat Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1507

Azta, jó gyorsan fejlődsz! :O :D Én a rogue-mmal nem tudtam ilyen gyorsan fejlődni 41-es szint után. Mondjuk az PVP szerveren van, szal már nem lehetett rendesen questezni sem. Aztán akkor gondoltam menyjünk instázni, de nagyon nehezen lehetett partyt találni. Aztán akkor járt le a GC, és mire újból meghosszabbítottuk, már megjelent a kiegészítő, szal onnantól mégnehezebb volt bármit is csinálni. Mondjuk azért is csináltam másik szerverre is karaktert, csak arra sem volt elég időm! :D Na mindegy! :D

Megkérdeztem bratyómat a leatherworkingről, azt mondta, hogy jó helyen vagy, annál lehet tanulni. Először azt a 2-őt kell megtanulni, aztán fejlődni kell egy kicsit, már nem tudja pontosan meddig, és ha elérted azt a bizonyos szintet, akkor fog odakerülni a feje fölé a felkiáltójel. Valami olyan questet fog elméletileg adni, hogy csinálj ezt meg azt, aztán utána lehet tovább tanulni. Jah, és azt is mondta, hogy a druidoknak tényleg az a jó! :))

Igen, az összes ruhát fel tudod próbálni! AH-ban is, meg ha a tatyódban van akkor is, vagy akkor is, ha a csetpanelen kiíródik a cucc neve zöld vagy kék aláhúzott izék. Leht ruha, vagy fegyver, bármi amit fel tudsz venni. Shift-et kell nyomni, és igen, bal klikk arra amit éppen föl akarsz próbálni. Akkor megnyit egy kis ablakot, amiben ott van a karid, és már rajta lesz a cucc amit felpróbálsz. Jah, és igen, tényleg ugyanezzel a kombinációval lehet azt is amit mondtál, hogyha venni akarsz valami cuccot, amit nem tudsz felvenni, hogy hány db-ot akasz. :)

Hát allisoknál mondjuk tényleg nem olyan sok emberkének van hiénája. Habár ez is sztem szerver függő is, mert Maelstrom-on egy csomó allisnak is van hiénája, de mégtöbb hordásnak, viszont mondjuk Moonglade-en már kevesebb van az allisoknak, hordásoknak ott is sokaknak van. :) Az ízeltlábúakat én sem szeretem! Olyan bénák! :D De nekem a madarak sem tartoznak a kedvenceim közé. Inkább a kutya-és macskaféléket szeretem! :))

Jah, mi is sok letöltésre számítunk ha meg lesz hosszabbítva a GC! Olyankor egy teljes napig csak azzal szórakozunk, hogy letöltsük az összes patch-et! Ráadásul min a 2 gépre! :D Hát nem tom mikor lesz meg megint. Mostanában mást is szoktunk csinálni, meg valahogy sose akar összejönni. Habár már tényleg egyre többször mondogatjuk tesóimmal, hogy wow-ozni akarunk, de tovább egyenlőre nem jutunk :D Majd egyszer mi? :D

Amúgy én is kifogtam párszor, hogy olyan rosz volt a szerver, hogy állandóan javítaiuk kellett, és mindig ledobáltak. Egy idő után már elég ideges is lettem. Aztán valamiért visszaengedett, erre kiírták, hogy 15 persz múlva szerverkarbantartás... Na mondom jó van, ma se lesz belőle játék, nem is csinálták meg, csak estére. Meg volt olyan, hogy engem fölengedett ezen a gépen, de bratyómat a másik gépen már nem. Pedig ugyanazon a szerveren voltunk. De ezek általában inkább szerdánként szoktak előfordulni, mivel mindig akkor van a nagy szerverkarbantartás, és valahogy nem mindig sikerül nekik rendesen befejezni! :D

Előzmény: Dorinesz (1506)