Ákos!
Teljesen egyetértenék Veled, ha valóban eredeti festés lenne rajta, de amint kiderült, a kocsi hátulját kivéve ez sajnos már nem az eredeti fényezés. Ennek persze érthető oka van, hiszen törött volt a kocsi eleje és az oldala is.
Másrészről zavar az is, hogy felemás a fényezés (és mindennek a tetejében az eleje nem is eredeti Porsche szín), ami jó fényviszonyok között (és nem a fák alatt, ahol megnéztük) sajnos nagyon is látszik.
Amit én tervezek az, hogy újrafényeztetem valamelyik korabeli szériaszínnel, és ha már ilyet teszek, akkor metálfényt rakok rá.
Ha azonban azt mondod, hogy megoldható a dolog egyszerűbben és korrektebbül is, és eltüntethető a ferrari piros a kocsi elejéről és az ajtókról, akkor mindenképpen kiváncsi vagyok a javasolt módszerre.
Nico!
Köszi az infot, szerencsére azon a címen, ahová én küldetném, a nagymamám mindig, apukám pedig általában otthon van:) Arra viszont nem válaszoltál, hogy milyen költséggel és határidővel szállít a mittelmotor? Fontos volna tudnom a munkák ütemezése miatt.
Köszi a segítséget mindenkitől,
Tamás