Jaj, a druidomról már egy hete fel akarok tenni képet, csak mindig belefeledkezem a játékba, és elfelejtem. Meg tegnap alig hogy elkezdtem játszani, az egyik faszi a gildből kérdezte, hogy nem megyünk-e instázni. De már szinte minden nap instázunk, és már kezd untalmas lenni, de mondtam neki, hogy oké, menjünk, úgyis volt questem valamelyik intába, és meg akartam csinálni. Aztán észre se vettem, és már 11 óra volt, ott voltunk legalább 3 óra hosszán át. :-DD A többivel meg nem haladtam.
Ha már itt tartunk, és eszembe jutott, hagy kérdezzem már meg, hogy nem tudod véletlen, hogy a tribal leatherworkinget hogy tudnám megtanulni? Mert Thalanaar-ban (asszem ott, de már nem vagyok biztos benne) áll egy csajszi, aki csupa kék meg lila (:-OOO) cuccokat tanít leatherwokingből. És tök véletelenül vettem észre, mert el akartam adni, és megnéztem, hogy nála mi van. Meg is lepődtem rendesen!! Szóval gyorsan megtanultam két cuccot, de a következőhöz tribal leatherworking kéne, és az nekem nincs. Szerintem valami q-t kéne csinálni érte, de nem tudom ki adja. Neten megnéztem, azt írja, hogy ennél a csajnál, de nem volt felkiáltó jel a feje tetején. A haver aszongya, hogy biztos el kell érjem a 260-as szintet leatherworkingből, és akkor adja csak oda a q-t, mert most még csak 256 asszem.
Azt nem is tudtam, hogy meg lehet nézni, hogy fog állni rajtam a cucc. Akkor is megnézhetem, hogyha még nem vettem meg? Monnyuk AH-ban látom, és fel akarom próbálni ott helyben és még nem vettem meg, azt is lehet? Mert nekem is egy csomószor volt már olyan, hogy nem tudtam megnézni, és amikor megvettem, akkor kiderült, hogy tök béna. De írta is az ötletek közt, hogy nem tom hogyan meg lehet nézni, de már nem emléxem. A shift+bal klikk az azt csinálja, hogy ha van 10 szem mogyoród monnyuk, akkor el tudod osztani két részre, hogy beírod, hogy mennyi kell neked. Aztán persze lehet, hogy így kell felpróbálni is.
Nekem is van most egy olyan csizmám, amit pont tegnap abban az instában találtam, hogy kék, ármorra is tök jó, és közben kint van a lábfejem. :-DDD Nem tudom, hogyha már egy tök jó csukát csinálnak, akkor miért néz ki ennyire bénán? Mintha egy kutya letépte volna az elejét. :-DD
Hiénával meg még eddig nagyon kevés embert láttam rohangálni. Most az allisokról beszélek. Mindenki macskával meg medvével, pókkal, vagy skorpióval rohangál. De énnekem ízelt lábúm biztos hogy nem lesz. Pedig azok állítólag sokkal jobbak a harcban. De nem baj, nekem nem tetszenek. Pókokat meg egyenesen utálom. Brrrr!
A patkányt is állítólag questért adják. És állítólag nagyon magas szint kell hozzá, azt hallottam, hogy 65-ös szinten lehet ilyesmihez hozzájutni. Csak azt nem tudom, hogy ez igaz-e, és annál akinél láttam, nem tudom hanyas szinten volt, mert nem néztem meg. De a mókus is annyira édes! :-DDD Tök jópofán megcsinálták őket. A macskának is eléggé olyan a mozgása, mint az igazinak.
Jahh, és a druidám már 50! :-DDD Megtanultam azt a fás varázslatot, amit az elején nem tudtam használni, aztán kiderült, hogy csak a szerver rossz. De engem mindig szivat ez a játék. A múltkor pl amikor le kellett tölteni egy újabb patch-ot (készülj fel, ha megint elkezdetek játszani, hogy iszonyat mennyiséget le kell majd töltenetek) szal a múltkor azt csinálta, hogy folyton ledobott a szerver. De 1,5 percenként, és most nem hazudok, alig hogy visszamentem, már le is dobott. Azt hittem a hajamat kitépem szálanként. Aszoták a többiek, hogy futtassam át rajta azt a hibakereső szart, hogy javítsa ki a hibákat. Akkor meg azt írta, hogy valami olyan kár keletkezett, amit ő nem tud kijavítani, és hogy újra kell tenni a wow-ot. Mondtam tök jó. Aztán amikor már lelkileg rákészültem, hogy na akkor most újra kell tenni, akkor meg megjavult (kopp-kopp-kopp). Remélem így is marad. :-D És megvettem a kiegészítőt, azt viszont 8,5 órán keresztül töltötte a netről, és ez nem elírás, egész nap azt töltöttem, és már gondolkoztam rajta, hogy félbeszakítsam a letöltést, és kezdjem el elölről, hátha akkor jobb lesz, de visszariadtam, nem akartam elölről kezdeni azt a rohadt várakozást. Meg minden nagyobb letöltésnél így belassul az egész, ha a blizzard-tól töltök. Szal hagytam is. Aznap csak este 10-kor tudtam játszani. De másnap bepótoltam. :-D