Hello!
Dehogy laktam még be :-) A konyhabútorom is nemrég lett csak kész (2 és fél hónap alatt készült el), a gardrób meg még folyamatban. Kupleráj, dobozhegyek vannak, amiken olykor át-átesek :-)) Na meg persze kosz. Egyelőre igazi legénylak :-))
A bicajtárolást azért kérdeztem, mert nem vettem tárolót. Egy időben erősen filóztam rajta, de rájöttem, hogy csak egy bicajt tartottam volna ott, esetleg pár dobozt, emiatt pedig nem akartam félmillát fizetni. A falra függeszthető az jobb nekem, mert akkor az eső nem éri annyira, bár felmerül a kérdés, hogy azt a márványszerű (szomszéddal közös) falat mennyire fúrhatom meg?
A fűtés múlthéten nálam szinte mindig fullon ment, az összes termosztátot feltekertem max-ra. Napközben gyengébb volt a fűtés, este és éjszaka viszont elég jól ment. Nem tapasztaltam olyat, mint te, mindenhol egyformán mentek a radiátorok. Játszottam is velük, hogy néha csak az egyik ment, néha a másik, nem volt gond. A hőmérséklet jó volt, bár kérdés, hogy ha kemény tél lesz, mennyire lesz kielégítő a fűtési teljesítmény. A nappaliban lévő radiátorom méretével ugyanis nagyon nem vagyok megelégedve, szívesen kicserélném dupla vastagságúra (mivel a hosszán nem tudok változtatni). Fázós típus vagyok :-)
Üdv.
Craig